IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2016, 14:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gökhan Alkan Kimdir, Biyografisi




Gökhan Alkan Biyografisi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ATV ekranlarında yaz sezonu için yeni diziler furyası başlıyor. Özellikle fragmanıyla yayınlanan ve dikkatleri üzerine çeken Seviyor Sevmiyor dizisinde neşeli ve eğlenceli aşkla geçen bir yaz sezonu yer alacak. Dikkatleri çeken fragmanı ile ilgili olarak oyuncu kadrosunun da güçlü oyunculardan oluştuğu Seviyor Sevmiyor dizisinde başrol oyuncularından olan Gökhan Alkan dizide Yiğit karakterini canlandırıyor. Gökhan Alkan yakışıklılığı ve oyuncu yeteneği ile diğer dizilerden tanıdığımız biridir. Gökhan Alkan kimdir, nerelidir, kaç yılında doğmuştur, yaşı kaçtır, burcu nedir, eğitimi nedir?

Gökhan Alkan Kısaca Hayatı

Gökhan Alkan 8 Aralık 1987 İstanbul doğumludur. Göçmen bir ailenin oğlu olan Gökhan Alkan 28 yaşında ve yay burcudur. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri öğretmenliği lisans ve Anadolu Üniversitesi dış ticaret pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun olmuş olan oyuncu lise ve üniversite yılları arasında aktif olarak tiyatro gruplarında çalışmalar yapan yetenekli bir oyuncudur. Birçok mekan içerisinde canlı müzik performansıyla da yer alan Gökhan Alkan oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio’da almıştır. Mezun olduktan sonrasında Müjdat Gezen tiyatrosunda 2 sezon boyunca oynayan Gökhan Alkan; sonra bir grup arkadaşıyla kendi tiyatrosunu kurmuştur. Gökhan Alkan 1.88 boyunda 85 kilo ağırlığında siyah gözlü yakışıklı bir oyuncudur. Şan, solfej eğitimi üzerine de profesyonel eğitim almış ve daha sonrasında hayatı içerisinde profesyonel bir şekilde sporla da ilgilenmiştir. Gökhan Alkan ayrıca şiir ve güfte çalışmaları yapan reklam oyunlarında seslendirme deneyimi olan çok yönlü bir oyuncudur.

Gökhan Alkan'ın oynadığı dizi filmler şunlardır: Muhteşem Yüzyıl, Her şey yolunda, Gurbette Aşk, Bir Yastıkta ve Kocamın Ailesi.

Gökhan Alkan'ın yer aldığı filmler ise şunlardır: Defne'nin bir Mevsimi ve Organik Aşk Hikayeleridir. Ayrıca Makas filmi ile 2015 yılında TRT1 de televizyon filminde de yer almıştır.

Gökhan Alkan'ın rol aldığı tiyatro oyunları; Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Mustafa'm Kemal'im, Oscar ve İstanbul ve Aşk.

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
biyografisi, boyu, gökhan alkan hayati, gökhan alkan kimdir? kaç yaşında, seviyor sevmiyor dizi oyuncusu biyografileri, vikipedi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gökhan Üçoklar Hayatı ( Biyografisi ) AftieL Sporcular 0 08 Haziran 2014 20:36
Gökhan Anlağan Hayatı ( Biyografisi ) AftieL Ressamlar 0 15 Mayıs 2014 06:38
Gökhan Güney Hayatı (Biyografisi) Ecrin Sanatçılar 0 17 Eylül 2013 21:38
Ali Alkan Kimdir - Ali Alkan Biyografisi Liaaa Tarih / Siyaset 0 07 Mayıs 2012 11:32