IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2016, 14:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Engin Öztürk Kimdir, Biyografisi




Engin Öztürk Kimdir?



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Star TV ekranlarında yaz sezonunda yeni başlayacak olan Yüksek Sosyete adlı dizide birçok tanınmış yüzden başka yeni yüzler de yer alıyor. Yüksek Sosyete dizisinde özellikle muhteşem yüzyıldan tanıdığımız simalardan birisi olan Engin Öztürk başrol oyuncusu olarak bu dizide yer alıyor. Engin Öztürk dizide Kerem karakterini canlandırıyor. Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk kimdir, kaç yılında doğmuştur, nerelidir, burcu nedir, yaşı kaçtır, eğitimi nedir, oynadığı dizi filmler hangileridir?

Engin Öztürk Kısaca Hayatı Biyografisi

Engin Öztürk 28 Eylül 1986 Eskişehir doğumludur. 29 yaşında olan oyuncu terazi burcudur. Asker emekli bir babadan ve ev hanımı bir anneden olan ve dördüncü çocuk olan Engin Öztürk Eskişehir'de büyüyerek; Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nde liseyi bitirmiştir. Üniversite eğitimi almak için Ankara'ya gelmiştir. 2003 yılında hava astsubay meslek yüksek okuluna girmiş ve 2005 yılında bu okuldan mezun olmuştur. Ancak daha sonra askerlik mesleğini kendine uygun olmadığını anlayarak 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünü kazanarak burada eğitimine devam etmiş ve 2012 yılında mezun olmuştur. Tiyatro merakı ise hava astsubay meslek yüksek okuluna girmiş olduğu tiyatro kolundan itibaren başlamıştır.

2010 yılında seçmelerine katılmış olduğu Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı televizyon dizisindeki Selim Yaşaran karakterini hayat veren Engin Öztürk Türkiye ve Arap ülkelerinde bu sayede tanınmaya başlamıştır. Dizinin 2012 yılında bitmesinden sonra üniversite okumuş olduğu dönemde hem oyun oynamış hem de barmenlik yapmış Engin Öztürk; daha sonra barın sahibi olan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü üstlenmiş olduğu Behzat Ç Bir Ankara polisiyesi dizisinde Komiser Emre karakterini canlandırarak bu dizide yer almıştır. Daha sonraları Star TV'de yayınlanmış olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde II. Selim rolüyle daha çok hayran kitlesine sahip olan Engin Öztürk Star TV'de yayınlanmış olan Hatırla Gönül dizisinin mimarlık okuyarak marangoz olan Yusuf rolünü canlandırmıştır.

Engin Öztürk'ün yer aldığı diziler; Fatmagül'ün Suçu Ne, Behzat Ç Bir Ankara polisiyesi, Muhteşem Yüzyıl, Hayat Yolunda, Hatırla Gönül ve son olarak da Yüksek Sosyete dizisidir.

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
engin öztürk aslen nereli, engin öztürk biyografisi, engin öztürk boyu, engin öztürk burcu nedir, engin öztürk evli mi, engin öztürk hayatı, engin öztürk kaç yaşında, engin öztürk kimdir, engin öztürk memleketi neresi, engin öztürk sevgilisi, engin öztürk özgeçmişi işte detaylar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beyti Engin Kimdir? Ebru Oyuncular / Yönetmenler 0 22 Ağustos 2016 18:50
Engin Atsür Hayatı ( Biyografisi ) AftieL Sporcular 0 08 Haziran 2014 20:47
Engin Akyürek Biyografisi Violent Oyuncular / Yönetmenler 0 23 Aralık 2013 20:21
Çağdaş Öztürk Biyografisi Ecrin Sanatçılar 0 14 Eylül 2013 14:49