IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyuncular / Yönetmenler (https://www.ircforumlari.net/oyuncular-yonetmenler/)
-   -   Burcu Özberk Kimdir, Biyografisi (https://www.ircforumlari.net/oyuncular-yonetmenler/754809-burcu-ozberk-kimdir-biyografisi.html)

Ebru 03 Eylül 2016 11:41

Burcu Özberk Kimdir, Biyografisi
 
Burcu Özberk kimdir?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Star TV ekranlarında yayınlanacak dizilerden birisi daha geliyor. Şahane Damat adındaki dizi Sinegra Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilmiş bir dizi. Temmuz ayı içerisinde iddialı bir şekilde girmeye hazırlanan dizi yaz aylarına damgasını vuracak şeklinde yorumlara neden oluyor. Fragmanı yayınlanan dizinin oyuncuları arasında yer alan Burcu Özberk dizide Melike karakterini canlandıracak. Tanınmış simalarından olan Burcu Özberk kimdir, nerelidir, Kaç yılında doğmuştur, kaç yaşındadır, burcu nedir, eğitimi nedir, oynadığı diziler ve tiyatro oyunları hangileridir?

Burcu Özberk 12 Aralık 1989 Eskişehir doğumludur. 26 yaşında olan oyuncu yay burcudur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Burcu Özberk ilk dizi deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yaşamıştır. Bu dizide canlandırmış olduğu Huricihan Sultan karakteriyle dikkatleri çekmiş ve beğeni kazanmıştır. Güneşin Kızı dizisindeki Nazlı Yılmaz karakterini de hayatının dönüm noktası olarak adlandıran Burcu Yılmaz Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarında da yer almıştır.

Oyuncu Burcu Özberk; sadece Güneşin Kızları ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır. Ayrıca Coca Cola ve Yedigün reklamlarında da oynayan Burcu Özberk; Küçük burjuvalar, Ayyar Hamza, Kuşbakışı Kabare, Mahbect abla, Kırmızı Başlıklı Kız ve Yol arkadaşları adlı tiyatro oyunlarında da oynamıştır. Burcu Özberk; 11. Makin İstanbul Medya Sanat ve Spor ödüllerinde yılın sosyal medyada en sevilen ünlü ismi ödülünü kazanmıştır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net