IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyuncular / Yönetmenler (https://www.ircforumlari.net/oyuncular-yonetmenler/)
-   -   Berkay Hardal Kimdir? (https://www.ircforumlari.net/oyuncular-yonetmenler/841381-berkay-hardal-kimdir.html)

Fragile 25 Ekim 2019 02:56

Berkay Hardal Kimdir?
 
Berkay Hardal Kimdir?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

1996 yılının Kasım ayında İstanbul’da dünyaya gelen Berkay Hardal baba tarafından aslen Manisa’lıdır. Burcu Akrep, boyu ise 1.78 cm’dir. Ailenin tek evladı olan Hardal, çocukluk yıllarından itibaren futbolcu olmanın hayalini kurmuş, 3 sene Fenerbahçe spor kulübü alt yapısında top koşturmuştur. Babası ise bir dönem Beşiktaş’ta kaleci olarak spor dünyasında yer almıştır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İlerleyen yıllarda eğitim hayatını Edirne’de Ekonometri eğitimi üzerine devam ettirmiş ancak oyunculuk kariyeri sebebi ile eğitim hayatını dondurmak zorunda kalmıştır. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanması ise onun için oyunculuk dünyasına girişin bileti olmuştur. Özellikle İnstagram hesabında paylaştığı resimleri ile ciddi takipçi sayısına ulaşmış dikkatleri üzerine çekmiş ve bir menajerin kıskacında kalmış, oyunculuk teklifi alarak oyunculuk dünyasına giriş yapmıştır. 2019 yılı itibariyle instagram hesabındaki takipçi sayısı 503bin civarındadır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Daha sonra oyunculuk üzerine eğitim almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Star Tv ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi ile gerçekleştirmiştir. Aslı Enver ve Özcan Deniz gibi usta isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin dizisi Murat karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında ise Show Tv ekranlarında yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisinde Yağmur karakterini canlandırmıştır.

-Alıntıdır-


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net