IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2012, 10:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eğitimde Engeller Bilyoner ile Aşılıyor




Bilyoner.com, 5 yıldan bu yana TESYEV ile sürdürdüğü "Eğitim İçin El Ele" projesi kapsamında burs sağladığı engelli öğrencilerle bir araya geldi. Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğrenciler, öğle yemeğinin ardından Harlem Globetrotters şovunu izleyerek eğlenceli bir gün geçirdiler.

Türkiye'nin lider elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com, TESYEV işbirliğiyle gerçekleştirdiği ve 2007 yılından bu yana büyüyerek devam eden "Eğitim İçin El Ele" projesi kapsamında burs sağladığı engelli üniversite öğrencileriyle buluştu. Bu özel günde öğrenciler, öğle yemeğinin ardından Ülker Sports Arena'da gerçekleşen Harlem Globetrotters şovunu izlediler. Şov esnasında heyecanlı anlar yaşayan öğrenciler, dopdolu bir gün geçirerek moral depoladılar.

Etkinliğe katılan Bilyoner.com Genel Müdürü Sait Kayahan, Eğitim İçin El Ele projesinin giderek daha çok öğrenciye ulaşmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Engelli öğrencilerimize destek olmak Bilyoner.com ve üyeleri için çok önemli. En büyük amacımız, onların hayata iyi bir şekilde hazırlanmalarını sağlamak. Umuyorum ki; projemiz büyüyerek, engelli gençlerimize umut aşılamaya devam edecek."

TESYEV Yönetim Kurulu Başkanı A. Yavuz Kocaömer de projenin sürekliliğine dikkat çekerek, "Eğitim İçin El Ele, 5 yıldan bu yana gelişerek devam ediyor. Bu proje aracılığıyla engelli öğrencilerimize gerek sosyal açıdan gerekse de eğitim açısından destek sağladığımız için memnunuz. Öğrencilerimizin aldıkları eğitim sayesinde gelecekte, daha güçlü bir duruşa sahip olacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Bilyoner.com 5 yıldan bu yana üyelerinin de desteğini yanına alarak engelli gençlere yardımcı olmak ve okul yaşamlarındaki engelleri ortadan kaldırmak için Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) ile "Eğitim İçin El Ele" projesini yürütüyor. 25 öğrenciyle başlanan ve sayının 50'ye çıktığı proje kapsamında, engelli öğrencilere eğitim bursu sağlanırken aynı zamanda sağlık ihtiyaçları da karşılanıyor. "Eğitim İçin El Ele" kampanyasının desteğini alan görme, işitme ve bedensel engelli öğrenciler İşletme, Gazetecilik, Ziraat Mühendisliği, Eczacılık gibi birbirinden farklı alanlarda eğitimlerini başarıyla sürdürüyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşılıyor, bilyoner, eğitimde, engeller, ile


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eğitimde Engeller Ve Engellerin Evrimi Kalemzede Felsefe 0 04 Nisan 2012 07:55
Yolumuzdaki engeller. Sükût Genel Paylaşım 1 03 Mayıs 2008 12:49