IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

8Beğeni(ler)
  • 2 Post By IRCMasteR
  • 2 Post By Zeytin
  • 2 Post By Vision
  • 2 Post By SpinoZi

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 14 Şubat 2024, 09:35   #1
Çevrimdışı
~ This is Konyalı.. ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
14 Şubat: Sevgililer Günü (Valentines Day) Kutlu Olsun!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sevmek haz alarak yaşamak ve her anın şükründe olmaktır.Sevdiğini kendisi gibi hatta kendisinden de çok hissetmektir.”

“Sevmek bir şey beklememektir. Beklentilerin son bulduğu bir duraktır.Gücenmemektir ve gücenmemeyi öğrenmektir.”

“Bir başkasının hayatını cennete dönüştürme gayretidir.Bir ruh rezonansı,titreşimler uyumu,olumlu düşüncelerle yoğunlaşmış,bir enerjidir,sevmek.”

Sevgi,yaşamda en çok özlenen,en çok konuşulan,üzerinde yazılar,şiirler,romanlar yazılan,sonsuzluğu simgeleyen bir konudur.Sevgi gerçek ise karşısına çıkanı ya esir alır veya büyük bir enerji ile kucaklar.Olumluya yönlendirir,iyiye dönüşümünü hızlandırır.Gerçek sevgide açıklanamayan bir büyü,güç vardır.

Sevgililer gününün başlangıcı için Roma tarihine bakıyoruz….

İmparator 2. Claudius ülkesini kendine özgü katı kurallar ile,zalimce yönetirdi.Ordusunda savaşacak asker bulamıyordu. Aniden tüm nişan ve evlilikleri kaldırdı. Yasakladı.

O dönemde Roma’da yaşayan Aziz Valentin çiftleri gizlice evlendirmeye devam ediyordu.Bunu haber alan İmparator, Aziz VALENTİN’İ öldürttü.

Takvimler 14 ŞUBAT M.S 270 i gösteriyordu.

İşte o gün bugün 14 Şubat sevgililer günü orak kutlanır.

Son söz,

4 S FORMÜLÜ…

Sesiniz…. Sözünüz…. Sevdiğinizi.... Söylesin

Sevgi sesi, canlıdır, biraz heyecanlıdır, mutluluk ve şefkat taşır. Sevginin büyüsünü iletir. İletmelidir. Gönülden gelmelidir.

Sözümüz.. Kullandığımız ifade ve kelimeler, sevgimize ilaveten takdir, onay, önemseme içermelidir. Karşıdaki kişiye ayrıca saygımızı anlatmalı.. Yerine ve ilişki düzeyine göre bunları tayin ederiz.

Seni seviyorum, iki kelimedir. İçinde dünyanın en yüce enerjisini taşır. Utanmadan söyleyebilmeliyiz.



Sevgililer gününüzü kutlarız

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
14 Şubat Sevgililer Günü (Valentines day) Kutlu olsun Francis Özel Günler 8 15 Şubat 2022 00:46
14 Şubat Sevgililer gününüz kutlu olsun Oktayy Serbest Kürsü 1 14 Şubat 2022 00:05
14 Şubat: Sevgililer Günü (Valentines Day) Kutlu Olsun! vioLeta Özel Günler 2 14 Şubat 2021 14:55
14 Şubat Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun * Mara Tebrikler & Kutlamalar 20 14 Şubat 2018 14:15
Sevgililer Günü Tarihçesi, Sevgililer Günü Nedir, Neden 14 Şubat Sevgililer Günü PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 08 Şubat 2013 19:18