![]() |
Parfüm Neden Yapılır? Parfüm Neden Yapılır? Bitkiler çiçeklerinden köküne kadar kadar tüm bölümleriyle koku malzemelerinin ana maddesini oluşturur. Yalnız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dünya piyasasındaki yüksek fiyatlar sayesinde (bir kilo gülyağı bugün onbin dolardan fazla) günümüzde parfümler salt doğal maddelerden oluşmuyor. Günümüz parfümlerini doğa ve kimyanın melezi ifadesiyle tanımlayan uzmanlar parfümü oluşturan bitki ve özleri şöyle özetliyor: Yaprak ve saplar: Kekik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] okaliptüs[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ıtır çiçeği[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]tefarik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] lavanta[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biberiye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nane[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] defne. Çiçekler: Gül[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yasemin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] karanfil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nergis[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teber. Meyve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tohumlar: Biber[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuru karanfil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vanilya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anason[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]hindistan cevizi. Ağaçlar: Sandal[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çam[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sedir. Kabuklar: Armut[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarçın. Yosun: Meşe. Bitki ve otlar: Tarhan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adaçayı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kekik. İğneli yapraklar ve dallar: Ladin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çam[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] selvi. Kökler: Vetiver[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zencefil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] süsen. Meyve kabukları: Bergamut. limon[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] portakal[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] limet. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:54. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk