IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Parfüm (https://www.ircforumlari.net/parfum/)
-   -   Kitap Kokan Parfüm (https://www.ircforumlari.net/parfum/592397-kitap-kokan-parfum.html)

AftieL 30 Mayıs 2014 11:20

Kitap Kokan Parfüm
 
Kitap okumayı seviyor musunuz? Peki ya parfüm kullanmayı? İster misiniz yeni aldığımız parfümünüz kitap koksun?

Parfüm dediğimiz zaman aklımıza hep kalıcı kokuların gelmesi gayet doğal[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonuçta en sevdiğimiz parfümlerin hiç bitmesini istemeyiz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] parfüm severlerin aynı zamanda kitap kurdu olduğunu düşündüğümüz zaman[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kitap kurtları için[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni çıkan bir kitabın kokusu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni bir parfümün kapağını açıp koklamak gibidir. İşte tam bu noktada tam da kitap kurtları için yeni bir müjdemiz var; “Paper Passion”.

Parfüm ve kitap tutkunlarını bir araya getiren[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dünyada bir ilki gerçekleştiren Alman bir parfüm üreticisi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni baskıdan çıkmış kitaplar gibi kokan “Paper Passion” parfümünü üretti. Birkaç yıllık hazırlık ve üretim sürecinin ardından aslına uygun olarak hazırlanan Papar Passion[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Milano tasarım haftasında tanıtıldı. Kulağa çılgınca gelen bu fikri kitap severlerin nasıl bulacağı ise şimdiden merak konusu.


Biz şimdiden bu parfüme gelecek tepkileri düşünürken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] parfümün ambalajı görenlerin dikkatini çekiyor. Kitap görüntüsünde yapılan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 32 sayfadan oluşan kitabı açtığınızda içinden çıkan parfüm şişesiyse oldukça yaratıcı bir fikre sahip. Bu fikrin sahibinin adını duyduğumuz zaman artık şaşırmamamız gerektiğini anladık çünkü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] on parmağında on marifet bulunan Alman modacı Karl Lagerfeld[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] evet yanlış okumadınız Karl Lagerfeld “Paper Passion” parfümünün ambalajına ve önsözüne imza atan isim oluyor.

Moda dünyası başarılarıyla adından sıkça söz ettiren ve vazgeçilmezimiz olan Karl Lagerfeld’in tam bir kitap tutkunu olduğunu bilmeyen yoktur[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kağıda dokunmanın her zaman kendisini heyecanlandırdığını belirten Lagerfeld[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilhamının sonunda parfüme dönüşmüş olmasınınsa hayalden öteye geçtiğini vurguluyor.



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net