IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Parfüm (https://www.ircforumlari.net/parfum/)
-   -   Size En Uygun Çiçeksi Parfüm (https://www.ircforumlari.net/parfum/592413-size-en-uygun-ciceksi-parfum.html)

AftieL 30 Mayıs 2014 11:38

Size En Uygun Çiçeksi Parfüm
 
Baştan çıkarmak için "Yasemin"

"Bu beyaz çiçek[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] toprak ve hafif baharatlı kokusuyla duyusal ve hatta biraz da ağır olabilir. Ayrıca her parfüme sıcaklık katıyor[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" diyor parfüm uzmanı Rodrigo Flores-Roux.

YATAKTA ÇOK İYİ

Araştırmalara göre odanıza ya da çarşaflarınıza yasemin kokusu sıkarak çok daha güzel bir uyku çekebilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

DIESEL LOVERDOSE

Parfümün kalbindeki meyan kökü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anason ve vanilya yaseminle uyum içinde karışarak tatlı ve odunsu bir hava yaratıyor.

75 ml[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 189 TL.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

THIERRY MUGLER MIROIR DES ENVIES

Zarif notaların yoğun bir şekilde karıştığı parfümde yasemin başrolde. Fakat diğer notalar sır gibi saklanıyor ve hikayenin devamı teninde hissettikleri ile kullanıcıya bırakılıyor.

50 ml[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 258 TL.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ACQUA DI PARMA GELSOMINO NOBILE

Kalabriya yaseminin saflığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mandarin ve pembe biberle birleşerek zarif ve odunsu bir parfüm ortaya çıkarıyor.

100 ml[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 323 TL.


Şaşırtıcı bir etki bırakmak için "Zambak"

Parfüm uzmanı Mathilda Laurent[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Çelişkileri ve zıtlıkları içerek zambak notalarına sahip bir parfüm farklı rollere bürünmeyi seven kadınlara göre[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" diyor.

TARİH BİLGİSİ

Ortaçağ`da zambak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saflığın ve Meryem Ana`nın simgesiymiş. Fransa kralı tarafından arma olarak kabul edilmesi kullanımının yayılmasını sağlamış.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

BOND NO:9 THE SCENT OF PEACE

Zambak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] frenk üzümü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] greyfurt ve misk parfümün ana notalarını oluşturuyor. Çiçek ve narenciye notalarının[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] odun ve misk ile dengelendiği[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hem erkek hem de kadınların kullanabileceği temiz ve taze bir koku.

100 ml[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 565 TL.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

CARTIER BAISER LOVE

Zambağın yoğun bir şekilde hissedildiği bu parfüm[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vanilya ve pudra notalarıyla kadınsı ve yumuşak bir havaya bürünüyor.

100 ml[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 328 TL.


Klasik romantizm için "Gül"

Tıpkı siyah küçük elbise gibi gül de zamansız bir kadınsılığa sahip. Çiçeğin temiz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hafif tatlı kokulu olması parfüm yapımında kullanılmasının en önemli nedeni. "Radikal kadınlara göre değil. Gül[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] romantik ve saf bir duygu veriyor ki bu da geleneksel kişiler için çok uygun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" diyor Rodrigo Flores-Roux.


DUDAKLARINIZA DOKUNDURUN

İçinde gül olan bir güzellik ürününüz mutlaka vardır. Mesela[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Chanel`in Rouge Coco Shine rujları gül ve vanilya kokuyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ESCADA ESPECIALLY

Yoğun armut notalarıyla açılan parfüm önce tazelik hissi veriyor. Ardından hissedilen nefis gül kokusu ylang ylang ile birleşerek parfüme feminen havasını katıyor.

75 ml[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 209 TL:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

YVES ROCHER MOMENT DE BONHEUR

Parfümün özündeki Mayıs gülü feminen ve mutlu bir duygu veriyor. Tıpkı bahçede yeni açan güller gibi...

50 ml[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 69 TL.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

GUERLAIN IDYLLE EAU SUBLIME

Distile edilmiş Bulgar güllerinden elde edilen su ile gül esansı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] liçi meyvesiyle karıştığında duygusal[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şeftali ve yasemin ile ise şehvetli bir parfüm ortaya çıkıyor.

100 ml[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 285 TL.

Utanmaz bir seksapel için "Süblümteber"

Etkileyici[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendini belli eden[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] duygusal ve seksi. "Parfüm uzmanları bu Hindistan cevizi gibi kremsi aromaya sahip beyaz çiçeği tarif etmek için bu sıfatları uygun buluyor[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" diyor parfüm uzmanı Frédéric Malle. Dikkat çekmeyi seviyorsanız bu sizin çiçeğiniz olabilir.

DEĞERLİ YAPRAKLAR

Sümbülteber[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] parfümde kullanılan en pahalı çiçeklerden biri. (200 gr. saf sümbülteber elde etmek için bir tondan fazla tomurcuk gerekiyor)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

AURA BY SWAROVSKI

Parfümün kalbindeki amber[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] benjoin ve misk ardından gelen sulu liçi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sümbülteber ve pembe biber notalarıyla birleşerek enerjik ve asil bir koku yaratıyor.

75 ml[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 199 TL.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

MICHAEL KORS GOLD

Manolya ve frezya notalarıyla orijinaline göre biraz daha hafif bir koku elde edilmiş. "Çok yoğun olduğu için daha önce sümbülteber sürmemiş bir kadın için uygun olabilir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" diyor tasarımcı Michael Kors. "Bu parfüm beyaz çiçeklerle tanışmak için iyi bir başlangıç[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" diye de ekliyor.

100 ml[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 270 TL.


Gizemli bir hava yaratmak için "Menekşe"

Bu çiçek[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] parfümlerin içinde zaman zaman hafif ve pudramsı bazen de odunsu kokabiliyor. Yaprakları ise çimeni hatırlatan kokuya sahip. Retro bir koku arıyorsanız menekşe çiçeği olan parfümleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha topraksı kokuları seviyorsanız yapraklarını içerenleri tercih edin.

POPÜLER İSİM

Jennifer Garner 2005 yılında kızına Violet adını koyduğunda[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu isim Amerika`nın en popüler 372. kız ismiydi. Geçen yıl bu isim 123. sıraya yükseldi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

AVON CHRISTIAN LACROIX NUIT

Büyüleyici çiçek kokularına gizemli amber ve misk dokunuşları eşlik eden parfüm siyah menekşe[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] odunsu ve tütün notaları ile baş döndürüyor.

50 ml[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 54 TL.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

THE BODY SHOP ANANYA

Menekşe[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gül[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımeli çiçekleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şeftali[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kişniş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] erik ve bergamotla birleşerek feminen bir koku yaratmış.

50 ml[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 42[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]90 TL.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

TOMMY HILFIGER EAU DE PREP

Armut[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pembe karabiber[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeşil elmayla tazelik veren parfüm beyaz gül[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] menekşe yaprağı ile karakterini kazanıyor.

100 ml[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 190 TL.


Spor ve sofistike bir koku için "Portakal çiçeği"

Hem taze hem de kadınsı bir koku mu istiyorsunuz? Bu çiçek tam size göre! "Sanılanın aksine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] portakal çiçeği çok yoğun bir narenciye kokusuna sahip değil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" diyor Carlos Benaim. Tüm beyaz çiçekler gibi onun da sert bir kokusu olsa da narin meyveli notası hafiflik veriyor.

BİR ÖLÇÜ...

Portakal çiçeği suyu geleneksel Ortadoğu mutfağında sıkça kullanılıyor. Klasik New Orleans kokteyli Ramos Gin`in de en önemli çiçeği.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

VERSACE VERSUS

Ferah ve egzotik meyvelerin ardından hissedilen portakal çiçeği[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Madagaskar yasemini ve Provence gülü parfüme hem romantik hem de asi bir karakter katıyor.

100 ml[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 215 TL.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

KILLIAN SWEET REDEMPTION

Portakal çiçeği ile karışan acı portakal yaprağı özü ve vanilya kendine özgü bir narenciye kokusu ortaya çıkarıyor.

50 ml[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 260 TL.

InStyle


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net