IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Parfüm (https://www.ircforumlari.net/parfum/)
-   -   Lanvin diyor ki: Evlen Benimle! (https://www.ircforumlari.net/parfum/592418-lanvin-diyor-ki-evlen-benimle.html)

AftieL 30 Mayıs 2014 11:58

Lanvin diyor ki: Evlen Benimle!
 
Lanvin'in yeni kokusu "Marry Me" tam bir aşk kokusu! Yaza girerken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni aşklara[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni hayatlara...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Gerçek aşkın kokusu... Bu özel parfüm için[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kırmızı güllerin yoğunluğu ile oynanmış. Narin kırmızı gül yapraklarıyla kaplı "Marry Me" Love Edition[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kokuyu en güzel şekilde anlatıyor.

Kırmızı frenk üzümü ve acı portakal[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çiçek sepeti olan kokunun merkezine doğru heyecanlı bir şekilde akıyor. Tutkulu ve görkemli kırmızı gül[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] narin ve hassas manolya ve büyüleyici yasemin ile iç içe geçiyor. Bu çiçek harmanı zarif bir duygusallık sağlıyor... Sedir ağacı ve misk[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] karşı konulamaz şehvetli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ışık saçan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] odunsu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kehribarımsı dokunuşlarla alt notayı oluşturuyor.


Lanvin Marry Me 50 ML EDP[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 171 TL


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net