IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Parfüm (https://www.ircforumlari.net/parfum/)
-   -   Sakura Cherry Blossom Parfüm (https://www.ircforumlari.net/parfum/592460-sakura-cherry-blossom-parfum.html)

AftieL 30 Mayıs 2014 13:05

Sakura Cherry Blossom Parfüm
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sakura Cherry Blossom

Jo Malone; kiraz ağacının bahar havasında tüm çiçeklerini açmasıyla ortaya çıkan doğanın en büyüleyici manzaralarının birinden esinlenilen 2011 Baharı’na özel sınırlı sayıda bir parfüm; Sakura Cherry Blossom’ı sunuyor. Güzellik ve yeni başlangıçların sembolü olan kiraz ağaçları Japonya’da yetişir ve yüzyıllar boyunca şiirden resime tüm çevrelerde kutlanır. Hiçbir çiçek Japon estetiğini[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kiraz çiçeğinin yakaladığı güçlülükle yakalayamaz. Global Genel Müdürü Dominic De Vetta; “Japon sanatçıları ve şairleri “Sakura”ya yani kiraz çiçeği ağacına yıllardır saygı gösterirler. Sakura Cherry Blossom kısa süreli hayatı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ince güzelliği ve Japon sanatını temsil eder.” diyor.

Parfüm Ustası Christine Nagel ile çalışan Londra’daki Jo Malone Yaratıcı Stüdyosu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hassas yorumlarıyla kiraz çiçeğine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gül yaprakları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bergamut ve mandalinanın tazeliği ile vurgulanmış mimoza hayat verdi. Sonuç misk ve odunsu bazıyla tezat oluşturulmuş pudramsı bir koku. Nagel[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Sakura Cherry Blossom; feminen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zarif[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ince kokulu narin bir parfüme çevrilen en şiirsel çiçeklerden biridir.” diyor.


Fragrance Combining Tavsiyeleri

Yumuşak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] feminen bir koku için Sakura Cherry Blossom’u French Lime Blossom üzerine sıkın. Tatlı bergamut ve misk gibi hafif çiçekler; tatlı ıhlamur çiçeğinin etkisini arttırır ve çekici bir koku yaratır.

Orange Blossom üzerine sıkılmış Sakura Cherry Blossom kombinasyonu sofistike ve alışkanlık yapıcıdır. Kiraz çiçeği[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mimoza ve gül[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Clementine çiçeklerinin turunçsu kokusuna yumuşak bir bitiş sağlar.

Fragrance Combining Sanatı

Jo Malone kokularının tasarlanma şekli onları diğerlerinden ayırır. Her biri tek başına kullanılabildiği gibi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] imza kokunuzu yaratmak için diğer Jo Malone parfümleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vücut kremi ve banyo yağları ile karıştırabilir ve üstüste uygulayabilirsiniz. Bu Fragrance Combining (Parfüm Kombinleme) Sanatı’dır.

Sakura Cherry Blossom 30ml/100ml Parfüm
Perakende Satış Fiyatı 110TL / 215TL’dir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net