IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Parfüm (https://www.ircforumlari.net/parfum/)
-   -   Tommy'den Harika Bir Yaz Parfümü! (https://www.ircforumlari.net/parfum/592927-tommyden-harika-bir-yaz-parfumu.html)

AftieL 01 Haziran 2014 11:44

Tommy'den Harika Bir Yaz Parfümü!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tommy Hilfiger[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sadece Douglas parfümeri müşterilerine özel büyüleyici bir parfüm yaptı: Hilfiger Woman Peach Blossom.

Tommy Hilfiger’ın Douglas Parfümeri müşterileri için hazırladığı zengin kokulu şık çiçeklerin karışımından oluşan Hilfiger Woman Peach Blossom[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2011 baharında romantizmin eğlenceli entrikalarla birleşiminin bir ifadesini temsil ediyor.

Hilfiger Woman Peach Blossom tıpkı onu kullanan kadınlar gibi büyüleyici ve ilgi çekici. Masumiyetinin ve tatlılığının yanında baştan çıkaran bir esintiyi de beraberinde getiriyor.

Hilfiger Woman Peach Blossom’da ilk olarak taze İtalya Bergamotları sizi sarar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ardından taptaze ve sulu Beyaz Şeftali’nin lezzeti Siyah Frenküzümleri ile buluşur. Çiçek kokuları orta notalarda Mor Zambak ve yeni açmış Mimozaların arasına serpiştirilmiş Vanilya Çubukları ile baskın bir hal alırken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alt notalarda ise sıcaklığı ile bedeninizi saran ve ruhunuzu dinlendiren melodisi ile sizi rahatlatan Misk Otu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hint Baklası ve egzotik Hindistancevizi yer alır.

Şişe tasarımı: Klasik Amerikan stili
Hilfiger Woman Peach Blossom şişesi klasik Amerikan stilinin bir yansıması olarak tasarlanmıştır. Tıpkı orjinal Hilfiger Kadınına uygun olarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] grogren kumaşı şeftali renklerinin yumuşak tonlarıyla birleştirilerek şişenin etrafına sarılmış. Bu şişe tasarımı ile Tommy Hilfiger parfümünün içeriğinde şeftali notalarının yarattığı tatlı ve masumane duruş hindistancevizinin yarattığı flörtöz ve şehvetli yanla birleşiyor. Duyularınızı baştan çıkaracak bir koku.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net