IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Parfüm (https://www.ircforumlari.net/parfum/)
-   -   Alexandre Mc Queen Kingdom EDP Bayan Parfüm (Aşkın Parfümü) (https://www.ircforumlari.net/parfum/592933-alexandre-mc-queen-kingdom-edp-bayan-parfum-askin-parfumu.html)

AftieL 01 Haziran 2014 11:50

Alexandre Mc Queen Kingdom EDP Bayan Parfüm (Aşkın Parfümü)
 

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alexandre Mc Queen Kingdom EDP Bayan Parfüm


Mühürlü bir aşk mektubu... Eski çağlardaki tutkulu aşklara özlem... Fısıltı ile kulağa söylenen kışkırtıcı sözler.. Bir nefesin sıcaklığı.. Kırık kanayan bir kalp..

Daima kalbinin sesini dinleyen tutkulu ve romantik bir kadın.. Hayatın yoluna çıkaracağı hiçbir şeyden korkmuyor ve alabildiğine cüretkar.. Yoksa o sizmisiniz?

Artık tüm kışkırtıcılığı ile dişiliğinizi tamamlayan bir kokunuz var: Kingdom..

Açılıştaki tazelik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]bergamut[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]sicilya mandarini ve tunus turunçgillerinin karışımı. Kalp noktası ise[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kucak dolusu gül petali ve hindistan yaseminin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimyon esansı ile karşıtlığından oluşur. Zencefil dokunuşu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sandal ağacı ve diğer değerli ağaçlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] baharatlı görünüşle taze bir kontrast oluşturuyor. Dip notada ise vanilya ve endonezya reçinesi ağaçsı notaların üstünü örtüyor..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net