IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Parfüm (https://www.ircforumlari.net/parfum/)
-   -   En Çok Satan Bayan Parfümleri ve Fiyatları (https://www.ircforumlari.net/parfum/592954-en-cok-satan-bayan-parfumleri-ve-fiyatlari.html)

AftieL 01 Haziran 2014 12:24

En Çok Satan Bayan Parfümleri ve Fiyatları
 
Parfüm[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tanım olarak kokulu esans yağları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arometik karışımlar ve çeşitli kimyasal maddelerden elde edilen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] insan vücudu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çeşitli nesneler ve ortamlara güzel koku vermek amacıyla kullanılan karışımların genel adıdır. Türk Dil Kurumu Sözlüğü'nde parfüm kelimesi "güzel koku" ve "şişelenmiş güzel koku" olarak tanımlanmıştır. Parfüm içerisinde yer alan inceltici[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çözücü maddeler ile kokulu yağ oranı parfümün "esans"[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "eau de parfum"[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "eau de toilette" ve "eau de cologne" olarak ayrılmış olan sınıfını belirler. Parfüm[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kozmetik endüstrisinde en büyük rekabetin ve prestij savaşlarının yaşandığı alanlardan biridir. Gizli formülleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyük ar-ge laboratuarları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ünlü isimlerin yer aldığı reklam kampanyaları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel tasarımlı şişeleri ve çok yüksek rakamlara çıkabilen ürün fiyatları ile kozmetik sektörü içerisinde ayrı bir yere sahiptir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dior Hypnotic Poison EDT Vapo Bayan Parfüm
Zambak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yasemin ve Jacaranta ağacının karışımı. Hipnotize edici[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sihirli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] baştan çıkarıcı …
Poison’un kışkırtıcı gücü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] infilak edici yeni jenerasyon bir koku yaratılarak tam olarak keşfedilmiştir. Bir kadın için aşırı derecede değişik bir koku. Olağan dışı enerjik ve yoğun bir parfüm .

50 ml 143[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]10 TL

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Lolita Lempicka EDP Bayan Parfüm
Müge[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gül ağacı ve çiçek özlerinin ferahlığını taşıyan Lolita Lempicka Eau de Parfum ferahlık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]canlılık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]duygusallık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]parıltı ve şehveti yansıtıyor.Lolita Lempicka[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] belki de yaratılmış tüm parfümlerin en romantiği. Kadına ait tüm tutkuları simgeleyen parfüm[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vanilya ile çevrelenmiş oryantal bir kokuya sahip.

100 ML 184[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]50 TL

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Cacharel Amor Tentation Femme EDP Bayan Parfüm
İlk görüşte aşkın ve büyüyen tutkunun parfümü. Amor Amor’un ilk aşk hikayesinden sonra yeni bir hikayesi başlıyor:Cezbetme oyunu..Tutkulu baharatlı ve varlığını hissettiren oryantal kokusu; erkeklerin dikkatine hemen üzerine çekiyor

50 ml 124[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]20 TL

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Calvin Klein Euphoria EDP Bayan Parfüm
Hayallerinizi gerçekleştirmeye ve sınırları olmayan bir yolculuğa hazır mısınız? Euphoria yeni kazanılmış özgürlükten ilham alan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kişinin hayallerini yaşama dönüştürmesini anlatan aklınızda yer edecek[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seksi ve şık bir parfüm. Euphoria egzotik meyveler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] baştan çıkarıcı çiçekler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalp notasındaki siyah orkide etkisiyle gizemli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zengin kremsi dip notası ile karşıtlıkları birleştiren[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bağımlılık yaratan bir oryantal.

50 ml. 168[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]08 TL

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

DKNY Be Delicious Woman EDP Bayan Parfüm
Duyularınız için modern bir ziyafet. Düzgün bir metal ve camdan elma şişesinde servis edilen bu meyve aromalı koku[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] egzotik çiçeklerin ve baştan çıkarıcı odunun sofistik harmanıyla elma esansının bir birleşimi. Kokunun ilham kaynağı olan şehir gibi Be Delicious de kişilkle birlikte ruhların yeniden canlanmasını anlatıyor. Notalarında; Amerikan elması[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salatalık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] greyfurt[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gül[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyaz amber[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] manolya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tuberose[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] menekşe[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyaz muguet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarı odun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yumuşak ten ahengi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sandal ağacı bulunan parfüm özgür bir ruha sahip.


123[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]50 TL

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Givenchy Absolutely Irresistible Pour Femme EDP Bayan Parfüm
Karşı konulmaz cazibe arayan kadınlar için film yıldızlarının dünyasına açılan kapı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyüleyici bir ihtişamla bu parfümde buluşuyor. Heyecan verici üst notalarda mandalina lezzeti[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kırmızı orman meyveleri ve kırmızı biberle buluşuyor. Portakal ve helyetrop çiçekleri frapan orta notayı oluştururken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yoğun alt notada sedir ağacı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] paçuli ve amber sizi bekliyor.

50 ml 148[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]50 TL

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kenzo L Eau Par Indigo Femme EDP Bayan Parfüm
Mavi ve mor arasında harmanlanmış eşsiz bir renk [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Indigo. Suyun duyusal[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şiirsel ve şehvetli kıpırtılarının yansıması… Başlangıç notalarında; Bergamot ve mandarin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ana notalarında; zambak yasemin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] portakal çiçeği ve ylang ylang esansı dip notada ise tonka fasulyesi ve amber bulunmaktadır.

50 ml 128[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]70 TL

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bvlgari Jasmin Noir EDT Bayan Parfüm
Jasmin Noir Eau de Toilette parlak ve canlı yeşillik özleri ile Nilüfer’in narin esansının karşılaşması ile açılır. Feminen saflık ve zarifliğin sembolü Nilüfer[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendini güneşe sunmak için[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gün ağırımını bekler: çekici aroması parfüme tazelik ve ışıltı katar. Jasmin Noir Eau de Toilette’in ruhunu yücelten[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] benzersiz ve bir o kadar tensel Zambak Yasemin Absolütüdür. Yasemin’in kendine has özelliği aromasından kaynaklanır[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gün ağırımında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saf beyaz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] transparan serpilişiyle[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taze ve narin bir kokusu vardır. Öğleye doğru portakal çiçeğini andıran sitrus aromasını salar. Akşam[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapraklarını kaparken sıcak ve baştan çıkaran notalara sahiptir. Yeni versiyonda[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasemin’in en saf ruhunu ortaya çıkaran[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taze sabah notaları kullanıldı. Baz notası[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] karşı konulmaz bir tensellik sıçrayışı için[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] merak uyandıran beyaz misk ile zenginleştirildi.

157[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]50 TL

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Lancome Miracle Forever Femme EDP Bayan Parfüm
Ne istediğini bilen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güçlü ve özgür bir kadının parfümü. Şehrin ritmine yaşam dolu enerjisiyle ayak uyduran[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tutku dolu bir kadın… Şehvetli ve kadınsı bir koku… Büyüleyici çiçeksi bir tazeliğe sahip tepe noktasında anason bulunuyor. Feminen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cazibeli bir buketi andıran kalp notasında kuş üzümü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tutku dolu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] baştan çıkarıcı dip notalarında badem ağacı bulunuyor.

75 ml 162[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]00 TL

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Paul Smith Floral Edp Bayan Parfüm
Paul Smith’ in yeni bayan parfümü “Paul Smith Floral” tasarımcısının karakteristik özelliği olan “yaşama sevincini” simgeler. Paul Smith Floral 70’li yılların “Çiçek” ruhunu anımsatırken İngiliz stilinin zarifliğinin mirasçılığını yapar.

78[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]99 TL


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net