IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Parfüm (https://www.ircforumlari.net/parfum/)
-   -   2014 Yazına Özel Parfüm Seçimi (https://www.ircforumlari.net/parfum/592958-2014-yazina-ozel-parfum-secimi.html)

AftieL 01 Haziran 2014 12:31

2014 Yazına Özel Parfüm Seçimi
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2014 yazına özel parfüm seçimi

2014 yazın habercisi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaz aylarında hangi parfümleri kullanmalıyım diye kararsız kalan kadınlar için parfüm önerileri..

Egzotik çiçekler

Romantik kokular genellikle leylak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] menekşe ve zambak gibi yumuşak çiçek esanslarını içerir. Üstelik bu çiçeklerin hepsi yazın romantik esintilerini taşıdığı için kendinizi peri kızı gibi hissetmenizi sağlayacak! Aşk hayatınızda da romantik bir hava estirmek istiyorsanız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mutlaka egzotik çiçekleri seçmelisiniz.

Taze ve ferah

Yazın kendinizi yenilenmiş hissetmeye hazır mısınız? Öyleyse[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] temiz ve ferah bir his yarattığı için bergamut[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] portakal[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] limon ve mandalin başta olmak üzere turunçgillerden oluşan kokuları ve okyanus kokusu gibi tazelik ve serinlik veren kokuları tercih edebilirsiniz.

Çekici

Yaz boyunca kendinizi baştan çıkarıcı hissetmek istiyorsanız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seçmeniz gereken kokular mutlaka oryantal aromalı olmalı. Özellikle gül[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yasemin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gizemli misk kokuları ve odunsu kokular[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizin gibi dikkatleri üzerinde toplamak isteyenler için ideal… Ayrıca vanilyalı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sandal ağaçlı kokulara da göz atmanızda fayda var.


Kıpır kıpır hareketli

Yazın içiniz kıpır kıpır ediyorsa ve enerjiniz hiç bitmesin istiyorsanız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarzınıza uygun koku bulmanız aslında zor değil. Odunsu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çiçeksi ve topraksı kokuların sizin içinizdeki eğlenceli yanınızı ortaya çıkaracağınızı bilmeniz yeterli!

Parfüm kullanırken bunlara dikkat!

Parfümünüzü daima yıkandıktan sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] temiz teninizin üzerine sıkmalısınız. Çünkü banyodan sonra vücudumuzdaki gözenekler açılıp nefes alır. Böylece kokunuzun daha kalıcı olduğunu fark edeceksiniz.
Giysilerinizin lekelenmesini istemiyorsanız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] parfümünüzü dikkatli sıkmalısınız.
Terli vücudunuzun kokusunu ört bas etmeyi aklınızdan bile geçirmeyin sakın! Bu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kokunuzu daha da korkunç hale getirir.
Parfümünüzü sıkarken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şişeyi vücudunuzdan yaklaşık 20-25 cm uzakta tutmalısınız.
Parfümünüzün daha etkili bir koku yayarak uzun süre etkisini göstermesini istiyorsanız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kulak arkası ve el bileklerine sıkabilirsiniz.
Kendinize özel bir parfümle anılmayı istiyorsanız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullandığınız parfümü sık sık değiştirmemeye dikkat etmelisiniz.



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net