IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ocak 2015, 22:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014'ün en sevdiğimiz parfümleri




2014'te en çok hangi parfümleri sevdik? Hangi yeni parfümlerden vazgeçemedik? 2014'ün en sevdiğimiz parfümlerini bir araya getirdik. ,

Bazı kadınlar parfüm konusunda çok tutucu oluyorlar. Mevsimler ve hatta yıllar boyunca aynı parfümü kullanmayı tercih ediyorlar. İtiraf etmeliyiz ki, biz böyle değiliz. Pudra.com ekibi olarak yeni parfümleri denemeyi çok seviyoruz. Çünkü her parfüm, hafızamızda anıları da canlandıran bir koku arşivi oluşturuyor. Her sene olduğu gibi 2014 yılında da çok sevdiğimiz ve hatta kokusundan vazgeçemediğimiz birçok yeni parfüm hayatımıza girdi. Çiçeksi, odunsu ya da ferah kokularıyla 2014 anılarımıza eşlik eden bu parfümlerden en beğendiklerimizi bir araya getirdik.

Balmain, Ivorie
Pierre Balmain’in yarattığı son koku Ivoire’in ardındaki şiirsel hikayeye odaklanan Balmain modaevi, couture parfüm savaşının güçlü oyuncularından biri. Balmain’in şipre kokusu Ivoire, çiçeksi ve yeşil notalardan oluşuyor. Üst notalardaki menekşe yaprakları, portakal ve mandalinanın canlı etkisiyle birleşiyor. Bu canlanış orta notalarda, yasemin, gül, ylang ylang ve kasnı otunun ferah notaları ile buluşuyor. Parfüm, alt notlarda ise vetiver, sandal ağacı, paçuli ve vanilya ile tamamlanıyor.

Couture mirasının izlerini taşıyan şişe, altın detayları, mimari ve grafik şifreleri ile Balmain modaevinin kodlarını taşıyor.

Elie Saab, L’Eau Couture
L’Eau Couture beyaz çiçeklerden oluşan modern ve zarif bir parfüm. Notalarında İtalyan bergamutu, beyaz manolya, Tunus'un portakal çiçekleri, taptaze yeşil badem ve sıcacık vanilya bulunuyor. Yumuşacık beyaz çiçeklerin zerafeti Elie Saab L’Eau Couture'de baharın romantizmiyle buluşuyor.

Dior, Miss Dior Blooming Bouquet
Yaz ayları için hafif ve etkili bir parfüm seçeneği olan Miss Dior Blooming Bouquet, ağırlıklı olarak çiçek notalarını barındırıyor. Dünyaca ünlü modaevinin parfümörü François Demanchy tarafından tasarlanan Miss Dior Blooming Bouquet, kadınların zarif yönünü temsil ediyor. Beyaz misk, şakayık özü ve Sicilya mandalinasının enfes kokusunun birleşiminden hazırlanan bu bahar kokusu çiçek bahçesini gün boyu yanınızda taşımanızı sağlıyor.

Narciso Rodriguez, Narciso
Narciso Rodriguez'in güve otu, sedir, gardenya, Bulgar gülü ve misk notaları bulunduran yeni parfümü Narciso, son derece kadınsı ve seksi bir koku. Çiçeksi ve odunsu notalara sahip parfüm hafızalarda kalıcı izler bırakan parfümleri sevenler için ideal bir tercih.

Chloé, Love Story
Love Story hayatı, özgürlüğü ve aşkı seven Chloé kadınından ilham alınarak yaratılmış. Paris’te bir aşk hikâyesinden esinlenilen Love Story için Pont des Arts köprüsündeki aşk kilitlerini sembolize eden, kilit şeklinde bir şişe tasarlanmış. Şişenin kapağına iliştirilen kurdele modern ve zarif Chloé ruhunu yansıtıyor.

Bir aşk hikâyesinin kokusu olan Love Story’nin üst notasını neroli oluşturuyor. Orta notalarında mutluluğun sembolü olan Madagaskar yasemini ve portakal çiçeği, alt notalarında musk ve odunsu kokular bulunuyor.


Lolita Lempicka, Elle L’aime
Lolita Lempicka'nın %23 oranında koku konsantrasyonu ile kalıcılığı diğer parfümlere göre çok yüksek olan parfümü Elle L’aime'nin üst notalarında mandalina ve bergamut bulunuyor. Orta notalarında yasemin ve ylang ylang kokularını barındıran parfümün alt notalarını amber, sandal ve myrrh oluşturuyor.

Sisley, Eau du Soir
Sisley'in Eau du Soir parfümünün 13. kreasyonu olan bu koku, gizemli gecelere ithafen tasarlanmış. Sınırlı sayıda üretilen parfümün mavi şişesi, zebra altın baskılarla bezenmiş. Büyüleyici, çekici bir koku... Tıpkı gece gibi. Sisley, bu kokuyla doğanın gizemli, geceye özgü yüzüne bizleri çekiyor.

Gucci, Première EDT
Gucci Première serisinin EDT versiyonu kadınların severek kullanacağı gizemli bir koku. Eau de Parfum’a göre daha narin olan, Gucci Première Eau de Toilette günlük kullanıma çok uygun. Üst notalarını portakal çiçeği ve sitrus yağının oluşturduğu parfümün kalbinde frezya, yasemin ve Bulgar gülü gibi beyaz çiçekler bulunuyor. Parfüm kuruduğunda paçuli ve misk konusunu belli ediyor.

Lanvin, Me L’Eau
2013 yılında çıkan Lanvin Me parfümün taze bir versiyonu olan Lanvin Me L’Eau daha hafif ve yaz ayları için ideal. Parfüm mandalina, menekşe yaprağı ve pembe biber notaları ile açılıyor. Kalp notasındaki şakayık ve manolyayı, şeftali, sedir ve misk destekliyor.

Shalimar, Souffle de Parfum
Thierry Wasser tasarımı olan Souffle de Parfum, Guerlain'e yepyeni bir soluk getiriyor. Parfümün üst notasında mandalina, bergamut, limon; orta notasında sambak yasemini, portakal çiçeği; dip notasında vanilya, beyaz misk ve paçuli bulunuyor. Malt altın imzalı şişenin kutusunda Shalimar efsanesini anlatan bir minyatür mevcut.


Versace, Oud Oriental
Versace Pour Femme Oud Oriental, oud içerikli lüks parfüm tutkunlarının yeni favorisi olmaya aday. Oryantal kokuları seven ve güçlü bir kişiliğe sahip kadınlar için tasarlanan parfüm, çiçek, baharat ve derinin güçlü aromalarını birleştirmiş. Parfümün içindeki afrodizyak aromalar sayesinde çok daha çekici kokmanız mümkün.


Maison Francis Kurkdjian, Féminin Pluriel
Maison Francis Kurkdjian'ın tanımlamasına uygun olarak, modern bir çiçek buketi gibi kokuyor Féminin Pluriel. En ufak çıkıntısı olmadan, iris, menekşe, gül, yasemin zambak, portakal çiçeği, vetiver ve Endonezya paçuli yaprağı notalarıyla pürüzsüz ilerleyen parfüm, sonlara doğru hissedilen tatlı vetiverle de dengeli bir kapanış yapıyor. Adeta zamana karşı bir meydan okuma! 2014'ün favori parfümlerimizden biri.

Viktor & Rolf, Bonbon
Bonbon karamel, İtalyan mandarini, portakal ve portakal çiçekleri, tatlı şeftali notalarıyla sarmalanmış. Orta koku notası olarak baharatlı beyaz sedir, sıcacık sandal ağacı ve değerli amber kullanılmış. Tatlı, çekici ve ruhu rahatlatan bir koku.

Tiziana Terenzi, Arethusa
Arethusa, çiçek ve baharatlarla uyumlu bir zıtlık sunuyor. Üst notalarında portakal, zencefil, erik, incir, pembe greyfurt; orta notalarında kırmızı sandal ağacı, yasemin, gül, safran, greyfurt, portakal çiçeği, sandal ağacı, nar, funda çiçeği; alt notalarında ise, paçuli, vetiver, deri notaları, tuz, beyaz kum, zakkum, katır tırnağı yer alıyor.

Arethusa köklere doğru bir yolculuktan ilham alıyor. Deniz kenarında yakılan ateşin etrafında, şarkı söylenip gitar çalınan, serin bir yaz akşamının zarif ruhunu tanımlayan baş döndürücü bir rüyanın yansıması…

Shiseido, Zen Mood Essence
Parfüm dünyasının usta ismi Michel Almairac’ın hazırladığı bu parfüm çiçek, odun ve amber notalarından oluşuyor. Parfümün üst notalarında beyaz çiçekler öne çıkarken, alt notalarda amber, kaşmir ve paçuli gibi odunsu elementler dikkat çekiyor. Parfümün içeriğinde sümbülteber, yasemin ve manolya çiçekleri yer alıyor. Sıcak ve etkileyici bir kokuya sahip olan Zen Moon Essence altın rengindeki şık şişesiyle de beğeni topluyor.

Cartier, La Panthère
Cartier parfümlerinin yaratıcısı Mathilde Laurent, La Panthère parfümü yaratırken gardenyadan ilham almış. Gardenyadan daha saf ve panterden daha kışkırtıcı izler taşıyan La Panthère; sevmekte, hayatı tutkuyla, dolu dolu yaşamakta özgür bir kadını temsil ediyor. Çiçeksi ve kışkırtıcı bir parfüm arıyorsanız, denemelisiniz.



Calvin Klein, Reveal
Solar oryantal bir koku olan Calvin Klein Reveal, koku dünyasında ilk kez kullanılan işlenmemiş tuz esansıyla oldukça farklı. Üst notalarını işlenmemiş tuz, pembe biber, karabiber ve beyaz biber oluşturuyor. Kalp notalarında iris çiçeği ve amber bulunurken kaşmir, vetiver ve sandal ağacı Reveal'ı Calvin Klein'in ana kimliğine ulaştırıyor.

Victoria's Secret, Fearless
Victoria's Secret, bu parfümüyle baştan çıkarıcı çiçeksi kokuları yeniden tanımlıyor. Erkeklerin başını döndürmek için ideal bir koku.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
2014ün, en, parfümleri, sevdiğimiz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bugün en sevdiğimiz üye kim? Ruj Forum Oyunları 4169 09 Mayıs 2024 13:54
2014 Bayan Sonbahar Parfümleri Violent Parfüm 0 27 Eylül 2014 16:35
Erkeklerde sevdiğimiz 20 özellik Sue Aşk ve Sevgi Köşesi 0 30 Haziran 2012 21:08
Sevdiğimiz Yakışıklıyı Tanıyoruz Tavlıyoruz Lady Ah Kadınlar 2 30 Haziran 2011 01:06