IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Temmuz 2022, 21:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İşte, parfümünüz gün boyu sizinle!




İşte, parfümünüz gün boyu sizinle!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


PARFÜM SÜRERKEN BİLMEDİĞİNİZ 3 ŞEY


Herkesin parfüm sürerken kendi yöntemi vardır ama bazıları diğerlerinden daha çok işe yarar. Parfümünüzde en iyi verimi alabilmek için aşağıdakiler size yardımcı olabilir.

1. PARFÜM DENEMENİN EN İYİ YOLU


Parfüm denerken, sadece deneme kağıtlarına sıkmak yeterli değildir. Ayrıca bu kağıtlar parfümün cildinizdeki etkisini göstermez. Parfümün gerçek rayihasını denemenin en iyi yolu direkt cildinize sıkmaktır, tercihan da bileğinize veya parmak uçlarınıza. Bu iki nokta güçlü nabız noktalarıdır, kan akışı yoğun olduğu için de teninizin ısısı yüksektir. Bu da kokunun yayılmasının başlıca sebeplerindendir. Teninize sıktığınızda parfümün cilt molekülleriyle temas edince nasıl değiştiğini deneyimlemiş olursunuz, ayrıca da kokunun uzun süre kalıcı olup olmadığını anlarsınız. Tamam parfümü sıktınız, bırakın önce tamamen kurusun ve 3 dakika kadar kokunun tamamen oturmasını bekleyin. Şimdi aralıklarla koklayın ve nasıl değiştiğine bakın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


2. KOKU NASIL DAHA UZUN SÜRE DAYANIR?


Parfümle ilgili unutulan noktalardan biri de aslında ne kadar uçucu olduğudur. Parfümün içindeki kokulu yağlar, esansiyel yağlar ve alkol kolayca çözülür, bu da kokunun kaybolmasına veya değişmesine sebep olur. Parfüm şişelerinizi direkt güneş ışığından, sıcaklık ve nemden koruduğunuzdan ve oda sıcaklığında, karanlık bir yerde tuttuğunuzdan emin olun.

Parfümün teninizde uzun süre kalmasını mı istiyorsunuz? Çok kolay! Cildinizi kokusuz bir nemlendiriciyle nemlendirin, sonra parfümünü sürün. Cildinizdeki nem kokuyu hapsedecektir. İkinci olarak, kokuyu aktive eden şey ısı olduğu için nabız noktalarının parfümün en çok yayılmasını sağlayan yerler olduğunu unutmayın. Bunlar el bilekleriniz, kulak arkası, dirsek içleri, dizlerinizin arkası ve ayak bileklerinizdir. Aslında parfüm sıkmak için en iyi yer saçlarınızdır ama parfümler genelde çok fazla alkol ihtiva ettikleri için saç tellerinizi kurutabilir. O yüzden az miktarda parfümü saç fırçanıza sıkıp, saçınızı bununla taramanızı öneriyoruz.

Son olarak da, başka bir önemli konu, parfüm sürdükten sonra o değerli damlacıkları yaymayın. Bırakın kendisi kurusun, ya da nazikçe cildinize okşarmış gibi dokunun.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


3. PARFÜMÜ DİREKT OLARAK TENİNİZE Mİ SIKMALISINIZ, GİYİNDİKTEN SONRA KIYAFETLERİNİZE Mİ?


Kıyafetlere sıkılan kokular genellikle uzun süre kalır, hatta yıkanana kadar, bazen yıkandıktan sonra bile! Ama maalesef parfümü kıyafetlerinize sıkmak kokuyu tatsızlaştırır. Koku olması gerektiği gibi buharlaşamaz, çünkü yağ moleküllerinin ısıya ihtiyacı vardır. Ayrıca asıl koku teninizin kimyası parfümle birleştiğinde ortaya çıktığı için bundan da mahrum kalmış olursunuz. Yine de istiyorsanız kıyafetlerinize parfüm sıkabilirsiniz, tabii dikkat edin lekelenmesinler ama kıyafetinizle beraber mutlaka bedeninizdeki sıcak bir bölgeye bolca sıkmayı da unutmayın. Böylece hem en sevdiğiniz kokuyu kullanmış olursunuz hem de kim olduğunuza dair dışarı güçlü bir ipucu verirsiniz.


Alıntılar

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Parfümünüz Kişiliğinizin Aynasıdır AftieL Parfüm 0 01 Haziran 2014 12:19
Parfümünüz zehirli olabilir mi? AftieL Parfüm 0 30 Mayıs 2014 12:48
Parfümünüz Kişiliğinizin Aynası! AngeL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 07 Mayıs 2014 10:18
İşte ideal sevgilinin boyu bilim adamları aşkın aritmetiğini buldu Zen Aile Evlilik ve Çocuklar 0 18 Şubat 2013 19:17
Burcunuz ve Parfümünüz VaLerKa Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 06 Aralık 2007 01:52