![]() |
Limonlu Pasta Limonlu Pasta Hafta sonu arkadaşlarınızı evinize davet ettiniz. Onlar için hem lezzetli hem de göz kamaştırıcı bir tatlı yapmak istiyorsunuz. Limonlu pastayı denemeye ne dersiniz? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Limonlu Pasta Malzemeler, Tabanı İçin, 28 adet bebe bisküvisi Yarım çay bardağı süt Kreması için, 1 paket vanilyalı puding 2,5 su bardağı süt 1 limon kabuğu rendesi 2 yemek kaşığı limon suyu 2 adet yumurta Üzeri için, Çekilmiş badem ya da fındık içi Hazırlanışı, Bebe bisküvilerini süte batırıp orta büyük fırın tepsisine dizin. Kreması için gerekli malzemeleri tencerede karıştırın. Orta dereceli ateşte kıvamı koyulaşana kadar karıştırarak pişirin. Kremayı bisküvilerin üzerine yayın. Oda sıcaklığında soğuttuktan sonra buzdolabına kaldırın. Servis yapmadan önce üzerine badem ya da fındık içi serpin. Dilimleyerek servis yapın. Afiyet olsun |
Limonlu Pasta [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Malzemeler: 3 su bardağıi un 6 çay kaşığı kabartma tozu 90 gram hindistan cevizi 2 çorba kaşığı rendelenmiş limon kabuğu Yarım kg tozşeker 250 gram tereyaği 4 adet yumurta Iki buçuk su bardaği süt Glazür için: Bir buçuk su bardaği pudraşekeri 90 gram (1 su bardagi) hindistancevizi Yarım çay kaşığı rendelenmiş limon kabugu 4 çorba kaşığı limon suyu Ara malzeme için: 1 su bardağı krema 2 çay kaşığı rendelenmiş limon kabuğu TARİFİ: Tereyağını eritip soğutun. Un ve kabartma tozunu bir kaba eleyin. Hindistancevizi, rendelenmiş limon kabugu, tozşeker, eritilmis tereyağı, yumurta ve sütü ekleyip tahta kaşıkla karıştırın. Hamuru, yağlanmış kalıba boşaltıp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40-50 dakika pişirin. Fırından alıp, 5 dakika kalıpta tutup, çıkardıktan sonra da telin üzerinde soğutun. Keki enlemesine ikiye kesin. Keklerin arasına limon kabuğuyla karıştırılmış kremayı sürün. Glazür için derin bir kasede pudraşekeri ve hindistancevizini karıştırın. Sürekli karıştırarak limon suyunu ekleyin. Rendelenmiş limon kabuğunu ekleyip kariştirin. Glazürü kekin üzerine sivayip servis yapın. |
Limonlu Pasta. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Limonlu Pasta. Malzemeler: 2 katlı sade pasta tabanı, Pastacı kreması, Rendelenmiş limon kabuğu, 1 paket kremşanti, 1 su bardağı soğuk süt, Sarı gıda boyası, Limon dilimleri, İnce dövülmüş antepfıstığı yapılışı: pasta tabanlarını tabağa yerleştirdikten sonra arasına pasta kreması sürülür ve üzeri kremşanti ile kaplanarak süslenir.. |
Cevap: Limonlu Pasta Tarifler farklı olduğu için Konular birleştirilmiştir. |
Cevap: Limonlu Pasta Limonlu herşeyi yerim kabuğunu bile:p |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:21. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk