![]() |
Tuzlu kek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeyi çırp, kalıba dök ve pişir. Ne şekil vermekle uğraş ne de yoğurmakla. Tek riski kabarmama olasılığı. 170 derece de iyice pişirdikten ve malzemenizde de bir problem olmadıktan sonra bunun olma olasılığı da oldukça düşük. Silikon kek kalıbı da kullandınız mı yapışma gibi bir sorununuz da olmuyor. Önceden yapmakta tereddüt ettiğim tatlı veya tuzlu kekler artık bana pek bir pratik geliyor. Emel’den aldığım bu peynirli kek ne zamandır bulmaya çalıştığım tarifti. Ellerine sağlık Emel’ciğim. Senin ve annenin yeni tariflerini bekliyoruz. MALZEMELER:
|
Cevap: Tuzlu kek Bende bu tarz bir kek yapıyorum içine haşlanmış küp patates atıyorum yakışıyor ;rolleyes Ellerine sağlık canım |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:20. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk