Resimli Alman Pastası Tarifi Alman Pastası nasıl yapılır Alman Pastası yapılışı Alman pastası malzemeleri 3 yumurta 3 kahve fincanı toz şeker 4 kahve fincanı un 1 kahve fincanı su 2 çay kaşığı limon kabuğu rendesi 1 çay kaşığı kabartma tozu Krema için 1 yumurta 3 çorba kaşığı toz şeker 3 çorba kaşığı un 2 su bardağı süt 1 çay kaşığı limon kabuğu rendesi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alman pastası tarifi 1- 20 cm çapında yuvarlak kalıp yağlanıp unlanır. 2- 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker, limon kabuğu rendesi, alüminyum olmayan bir tencerede çarpılıp iyice koyulaştırılır. 3- Kabartma tozu katılmış un elenir, çarpılmadan hafifçe karıştırılır. 4- 1 kahve fincanı su konur. 1- 2 defa daha karıştırılıp kalıba boşaltılır. Orta ısılı fırında 30- 35 dakika pişirilir. Kremanın tarifi 1- Alüminyum olmayan bir tencerede 1 yumurta, 3 kaşık şeker, 3 kaşık un azar azar süt ilavesiyle ezilir. Limon kabuğu rendesi ile sütün tamamı konup karıştırarak pişirilir. 2- Kaymak tutmaması için çarpılarak soğutulur. 3- Soğuduktan sonra kalıptan çıkarılan kek enine iki parçaya kesilir. Alt parçaya kremanın tamamı konup yayılır. Diğer parça üzerine kapatılır, hafifçe bastırılır. 4- Servis tabağına alınıp üzerine bolca Pudra şeker elenir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:35. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net