Çilekli Yulaf [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler; 1 bardak taze çilek 3 yemek kaşığı yulaf kepeği 1 tatlı kaşığı keten tohumu Birkaç dal taze nane Yapılışı Bütün malzemeleri derin bir kapta karıştırın ve ara öğünlerde tüketin. Keten tohumu dozunda tüketilmeli. Çünkü keten tohumu aslında yağ tohumudur. Ne kadar keten tohumu o kadar yağ demek. Yulaf kepeği de en lifli besinlerdendir. bu sebeple bağırsak problemi olanlar yulaf kepeği yemeğe özen göstermeli. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:55. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net