![]() |
Çatal Pasta Çatal Pasta [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 250 gr. KATI YAĞ 1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ 1 ÇORBA KAŞIĞI YOĞURT 2 TATLI KAŞIĞI MAHLEP 1 ÇAY KAŞIĞI TUZ 1 ÇAY KAŞIĞI ŞEKER 1 ÇAY BARDAĞI SİRKELİ SU 1 YUMURTA(akı hamura,sarısı hamurun üstüne sürmek için) 1 PAKET KABARTMA TOZU ÇÖREKOTU ALDIĞI KADAR UN Tarif KATI YAĞ ODA SICAKLIĞINDA ELLE YUMUŞATILIR.. UN VE KABARTMA TOZU VE MAHLEP,HARİÇ TÜM MALZEMELER KARIŞTIRILIR.. EN SON OLARAK UN VE KABARTMA TOZU VE MAHLEP EKLENİR.. YUMUŞAK BİR HAMUR YAPILIR.. HAMURDAN KÜÇÜK YUVARLAKLAR KOPARTILIR VE ÇATAL ŞEKLİ VERİLİR.. YAĞLANMIŞ TEPSİYE DİZİLİR... ÜZERLERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜLÜR VE ÇÖREKOTU SERPİLİR... ÖNCEDEN 170 DERECEYE AYARLANMIŞ SICAK FIRINDA PİŞİRİLİR.. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:35. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk