Etimekli Profiterol Pastasi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 1 kğ. süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı tereyağ 1 paket vanilya 1 paket tuzsuz etimek 1 paket çikolata sos 1 paket krem şanti 2 adet muz Çikolata sos için: 2 su bardağı süt Krem şanti için: yarım su bardağı süt Süsleme için: ceviz ve hindistan cevizi Tarif Süt, şeker ve unu tencereye alıp; pişirin. Biraz soğuyunca yağını ve vanilyayı ekleyip, karıştırın. Krem şantiyi yarım bardak sütle çırpın ve pişen muhallebiye ekleyin. Etimekleri iri iri parçalayıp, onuda muhallebiye ekleyin. Çember kalıbın etrafına 2 sıra dilimlenmiş muz dizin. Kalıba karışımı boşaltın. Çikolata sosu 2 bardak sütle pişirin. Biraz ılınınca muhallebinin üzerine sosu yayın. Üzerini ceviz ve hindistan ceviziyle süsleyin. Buzdolabında 4 - 5 saat bekletin. Kalıptan çıkarıp, dilimleyerek servis edin. Harika ve nefis bir pastanız oldu. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:22. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net