Karyağdı Pasta Karyağdı pastası tarifi malzemeler: 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı margarin 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı yoğurt 1 paket vanilya 2 su bardağı un Kreması için 2 paket sade kremşanti Süslemesi ve içi için 2,5 su bardağı Hindistan cevizi Karyağdı pastası tarifi hazırlanışı: Oda sıcaklığındaki yumurta ve şekeri yüksek devirde 5 dakika kadar çırpın. Üzerine un haricinde tüm malzemeyi ekleyin, homojen ve pürüzsüz bir karışım ortaya çıkana kadar çırpın. Yavaş yavaş unu ekleyin. Fırın 180 dereceye ısıtın. Margarin ile yağlanmış kalıba hamur karışımını dökün ve ince bir kat oluşturun. Yaklaşık 20-25 dk. pişen pandispanyayı soğumaya bırakın. Pandispanyayı 3 kata ayrın, her kata krema sürün ve Hindistan cevizi serpin. Bu işlem bittiğinde kalan krema ile pastanın dış yüzeyini kaplayın ve etrafına Hindistan cevizi serpin. Afiyet olsun |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:21. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net