IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Nisan 2012, 00:20   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Knorr'dan 3 Kişiye 50 TL Hediye Çeki







Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Mutfak Kültürü bilgisini sınayacak sorular sorulacak ve sorulara doğru yanıt veren kullanıcılar arasından çekiliş usulüyle 3 kişiye 50 TL değerinde hediye çeki


KATILIM KOŞULLARI

1. “Knorr Şefleri Soruyor” yarışması, Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No: 13 Ümraniye / İstanbul adresinde faaliyet gösteren Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. (bundan sonra Unilever olarak adlandırılacaktır) tarafından düzenlenmektedir.

2. “Knorr Şefleri Soruyor” yarışması 12 Mart 2012 Pazartesi günü başlayacak olup, iki haftalık periyodlarla tekrar edecektir.

3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinde yayınlanan “Knorr Şefleri Soruyor” yarışmasına, Unilever’in belirtmiş olduğu şartları eksiksiz yerine getiren yarışmacılar katılmaya hak kazanacaklardır.

4. Bu yarışma Milli Piyango İdaresi'nce belirlenen çekiliş ve ikramiyeler kapsamı dışında kalmaktadır.

5. Bu yarışmaya, yarışmanın yapıldığı gün itibariyle 18 yaşından küçük olanlar katılamaz; katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri alamazlar.

6. Yarışmaya katılım için kullanıcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

7. İki haftada bir yapılacak olan yarışmada kullanıcıların Mutfak Kültürü bilgisini sınayacak sorular sorulacak ve sorulara doğru yanıt veren kullanıcılar arasından çekiliş usulüyle 3 kişiye 50 TL değerinde hediye çeki ve 5 kişiye Knorr ürünlerinden oluşan ürün sepeti hediye edilecektir.

Hediye çekinin geçerli olduğu mağaza ve markalar aşağıdaki gibidir:
Arçelik, Jumbo, Mandarina Duck, MudoCity, MudoConcept, Tefal, Tekin Acar, TeknoSA, YKM, ZEN

8. Soruları yanıtlayan kullanıcılar, çekilişe katılabilmek için karşılarına gelecek olan formda yer alan ad, soyad, şehir, adres, e-posta adresi bilgilerini eksiksiz doldurmak zorundadırlar. Eksik ya da yanlış beyan edilmiş bilgilere sahip kullanıcılar, armağan kazansalar dahi bu haklarını kaybederler.

9. Kazanan kişiler iki haftalık periyodların sonunda, Cuma günü saat 16.00’da açıklanacak olup, bir sonraki haftanın yarışması yine aynı saatte başlayacaktır.

10. Kazanan kişinin hediyesi belirtmiş olduğu posta adresine kargo şirketi aracılığıyla gönderilecektir.

11. Kargo firması gönderinin verilen adrese ulaştırılmasından sorumludur. Kişinin adresinde bulunmaması halinde kargo firmasının erişim bilgilerini içeren bir not bırakılacak olup talihlinin bu notta belirtilen şubeden hediyesini alması gerekir. 20 gün boyunca şubeden teslim alınmayan hediye Unilever’e iade edilir.

12. Kazanan kişinin yarışma sayfasında ilan edilmesi kazanan şahsa tebligat yapıldığı anlamına gelir ve kazanan sonucu tebellüğ etmediği veya geç ettiği gerekçesiyle herhangi bir hak iddia edemez.

13. Hediye kazanma hakkı satılamaz, devredilemez ve ertelenemez; kazanılan hak nakde veya mala çevrilemez.

14. Yarışma kaydı esnasında kişisel bilgilerle ilgili yanlış beyanlarda bulunanlar hediye alma hakkı kazanamazlar. Bu gibi durumlarda Unilever’in hiçbir sorumluluğu yoktur.

15. Unilever; yarışma boyunca ve sonrasında, uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla veya herhangi bir şekilde haksız avantaj sağlamaya çalışan kullanıcıları, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek, bilgisayar teknolojilerini kötü niyetle kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan elde edilen çekiliş hakkı, anket katılımı vb. her türlü işlem veya hak edilen ve kazanılan ödülleri tespit etmesi durumunda, kullanıcının bütün yarışma verilerini, ödül hakkını, üyeliğini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme, kazananı değiştirme hakkına sahiptir.

16. Unilever, bu yarışmaya katılım esnasında, kullanıcıların kişisel bilgisayarları ve bağlı sistemlerinden kaynaklanan hata ve veri kayıplarından, söz konusu bilgisayar ve bilgisayar sistemlerine üçüncü şahısların yetkisiz erişimi ile benzeri durumlardan doğabilecek sorun ve zararlardan dolayı sorumlu tutulamaz.

17. Gizlilik ilkesi çerçevesinde, kullanıcıların kişisel bilgileri, sahiplerinin izni olmaksızın yarışmayla ilgili kurumların dışında hiçbir kurum veya kişi ile paylaşılmayacaktır. Bu konuda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesinde yer alan Unilever’in gizlilik politikası geçerlidir. Ancak kullanıcılar, kazanmaları durumunda ad-soyad-şehir bilgilerinin web sitesinde yayınlanmasını, ad-soyad-adres-telefon bilgilerinin kargo firmasına verilmesini kabul ederler.

18. Unilever bu yarışmayı, önceden duyurmak koşulu ile istediği an sonlandırma veya yeni bir dönem için tekrarlama, uzatma, dilediği zaman ödüller dahil dilediği değişikliği yapma hakkını kendilerinde saklı tutar.

19. Unilever, bu yarışmaya katılan herkese, tüm ürünleri veya yarışmaları ile ilgili tanıtım amaçlı, katılım veya ödül sunumu için bilgi teyidi amaçlı e-posta gönderme hakkını saklı tutar.

20. İhtilaf vukuunda İstanbul Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

21. Yarışma kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta, Unilever’in yarışma ve yarışma uygulama kayıtları esas alınacaktır.

22. Yarışmaya katılan herkes, yukarıdaki hükümleri kabul etmiş sayılır

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ceki, hediye, knorrdan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
gnçtrkcll'lilere evimister.com'da hediye çeki ALeMCi Turkcell 0 28 Mart 2012 11:34
Apple'dan 10 bin dolarlık hediye çeki! Deep Apple 0 19 Şubat 2012 22:19
Hediye çeki esnafı sevindirdi Cemalizim Haber Arşivi 0 21 Şubat 2009 20:46