IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Nisan 2012, 20:50   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
‘gida, perakende ve enerjide yeni ortakliklar gelecek’




‘GIDA, PERAKENDE VE ENERJİDE YENİ ORTAKLIKLAR GELECEK’

Daruma Kurumsal Finansman’ın Yönetici Ortakları Altuğ ve Kaya, “Önümüzdeki bir kaç ay içinde gıda, perakende ve enerji sektöründe yeni ortaklıklar göreceğiz” dedi




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

EYLEM TÜRK
Alım - satım ve şirket birleşmeleri gibi işlemler üzerine faaliyet gösteren Daruma Kurumsal Finansman’ın Yönetici Ortağı Orkun Altuğ, “Önümüzdeki bir kaç ay içinde gıda, ve enerji sektöründe ciddi hareketler göreceğiz. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. Markalı işlemler göreceğiz ve bu açıdan çok hareketli bir gündem bizi bekliyor olacak” dedi.
Daruma Kurumsal Finansman Yönetici Ortakları Tülay Kaya ise bunların 50-100 milyon dolarlık işlemler olacağını kaydederek, turkiyenın’nin büyümesi tüketime yansıyor. ağırlıklı sektörlerde daha çok yatırımcı göreceğiz” dedi.

Önümüzdeki dönem lojistik sektörüne de yatırım beklediklerini ifade eden Kaya, “Son üç aydır yabancı yatırımcılardan yoğun bir ilgi var. Türkiye’de büyük bir potansiyel var ve bu nedenle yatırımcılar için çok cazip bir ülke” diye konuştu.
Türkiye’nin coğrafi konumunun önemine de değinen Orkun Altuğ, “Türkiye giderek hub konumuna geliyor bu da sermaye gelişini destekleyen bir süreç” dedi.

Finansal mühendislik
Kendilerini finansal mühendislik firması olarak tanımlayan Daruma, bir süre önce seramik ve granit sektörünün markalarından Graniser Granit ile londra merkezli özellikle Orta ve Doğu avrupa’ya yapmış olduğu yatırımlarla adından söz ettiren Bancroft Private Equity LLP arasında olumlu sonuçlanan ortaklık görüşmelerine de aracılık etmişti.


1998 yılında kuruldu

1998 yılında kurulan Daruma, beş ortaklı bir yapıya sahip. Borç ve sermaye finansmanında faaliyet gösteren 35 kişilik ekibe sahip olan Daruma, bağımsız bir kurumsal finansman şirketi.
Yerli firmalar kadar Orta asya ve Balkanlarda faaliyet gösteren kamu ve şirketlerine de hizmet veren Daruma, 2005 yılına kadar kredi işlemleri konusunda faaliyet gösterdi. Daruma farklı sektörlerde onlarca şirket için gerçekleştirdiği işlemlerin değeri 2 milyar euro’nun üzerinde.
2005 yılından sonra ise şirket evliliklerine ağırlık veren Daruma, inerjiden gıdaya, lojistikten perakendeye, sağlıktan üretime birçok şirketin birleşme, ortaklık gibi işlemlerine aracılık ediyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
enerjide, gelecek’, ortakliklar, perakende, ve, yeni, ‘gida


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni Android'le birlikte gelecek! Deep Cep Telefonlar 0 23 Kasım 2011 02:04
Yeni Android'le birlikte gelecek! dreamy Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 22 Kasım 2011 14:49
Enerjide tasarruf tedbirleri Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 0 03 Kasım 2011 07:24