IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   PHP (https://www.ircforumlari.net/php/)
-   -   7.X sürümlerinde üyelerin puanlarını sıfırlama. (https://www.ircforumlari.net/php/9742-7x-surumlerinde-uyelerin-puanlarini-sifirlama.html)

SoS 25 Aralık 2005 16:15

7.X sürümlerinde üyelerin puanlarını sıfırlama.
 
PHPNuke 7.0 ile beraber üyelerin her yaptıklarından puan kazanmalarını sağlayan eklenti gelmeye başladı. Bu eklenti sayesinde her üyeniz, yaptığı işlemlerden sizin belirlediğiniz oranlarda puan kazanabilmektedir.
Bu puanları birgün 0 yapmanız gerekebilir. Bu işlem için phpmyadmin'i açın. SQL sorgusu çalıştır alanına update nuke_users SET points='0'; komutunu ekleyin ve çalıştırın. Böylece bütün üyelerinizin puanları sıfırlanacaktır. İsterseniz sadece bir üyenizin puanını sıfırlayabilirsiniz. Bunun için update nuke_users SET points='0' WHERE username='uyenicki'; şeklinde bir komutu çalıştırmalısınız. İsterseniz biraz daha ileri gidelim ve istediğiniz üyenin puanını istediğimiz şekle getirelim. Bu işlem için kullanacağınız SQL sorgusu: update nuke_users SET points='1000' WHERE username='uyenicki'; Bu komutla istediğimiz üyenin puanını istediğimiz sayıya getirebilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:25.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net