IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2016, 13:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kişiye Özel Burun Estetiği Nasıl Planlanır?




Burun estetiği operasyonu yaptırmak isteyenlerin doğal bir buruna kavuşabilmeleri için nelere dikkat edilmeli? İşte öneriler...

Burun estetiği ameliyatı kişiye özel planlanır


Sonbahar ile birlikte havalar serinleyince burun estetiği ameliyatlarının sezonu başlıyor. Burun estetiği operasyonu yaptırmak isteyenlerin doğal bir buruna kavuşabilmeleri için nelere dikkat etmelidir. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Yusuf Can anlatıyor.

“Burun estetiğinin doğal bir görünüm ile sonuçlanabilmesi için operasyonun kişiye özel olarak planlanması gerekir. Yüzle uyumlu estetik bir burun güzelliğin en belirleyici unsurlarından birisidir. Çünkü burun ilk anda yüzde en çok dikkati çeken uzuvdur. Ve burnun şekli her insanda farklıdır. Kişinin genel yüz yapısına göre kendine özel karakteristik bir yapısı vardır. Bu nedenle ameliyatla burunda uygulanacak yeni şekil kişiye özel planlanmalıdır. Yeni burnun tasarımı, uygulanması gereken teknik, yapılması gereken işlemler ve tedavi süreci hepsi kişiden kişiye farklılık gösterir. Burun estetiği ameliyatları kişinin burnundaki problemler ve yüz yapısına göre kişiye özel olarak planlanır. “


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Burun tasarımının yüzle uyumu çok önemli

“Rinoplasti ile giderilen estetik sorunlar arasında burun büyüklüğü veya küçüklüğü, burun kemeri, eğrilik, burun ucu düşüklüğü ve asimetrisi gibi sorunlar tedavi edilebilmektedir. Burun estetiği ameliyatlarıyla bu sorunlar yüzün geneliyle uyumlu olacak ve doğal bir görünüm oluşturacak şekilde düzeltilerek tedavi edilir. Bu nedenle yeni burun şekli var olan burun yapısı, yüzün genel şekli, yüzdeki diğer uzuvların boyutu ile uyumlu olacak şekilde yapılan ayrıntılı hesaplamalar ile belirlenir.”

Burun estetiği sonrası iyileşme süreci

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Yusuf Can “Burun estetiği ameliyatlarında iyileşme süreci diğer estetik ameliyatlara göre daha farklıdır. Estetik operasyon sonrası burnunun yeni şekline alması daha fazla zaman alır. Burnun tam olarak iyileşebilmesi için ortalama 1 yıl gibi iyileşme sürecine ihtiyacı vardır. Ayrıca bu iyileşme süreci kişiden kişiye farklılık gösterir. Hastanın genel sağlık durumu, cildin kalitesi, beslenme, sigara ve alkol kullanımı gibi genel yaşam tarzı ameliyat sonrası iyileşme süreci üzerinde etkili bir rol oynar. Bu süreçte hastanın sabırlı olması, cerrahının verdiği tavsiyelere tam olarak uyum sağlaması tavsiye edilir.”


Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Yusuf Can

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kişiye özel burun estetiği nasıl planlanır?


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burun Estetiği Lcia Kulak Burun Boğaz Sağlığı 0 23 Şubat 2015 17:03
Burun Ucu Estetiği Nasıl Yapılır Lcia Kulak Burun Boğaz Sağlığı 0 17 Ocak 2015 18:52
Burun Estetiği Ecrin Kulak Burun Boğaz Sağlığı 0 12 Ekim 2014 21:16