IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Eylül 2018, 19:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kaşı dökülenler için çözüm saçlarda




Estetik Cerrahi Op. Dr. Bora Ok, kaş dökülmesinin sebepleri ve kaş ekimi hakkında bilgi verdi.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şekli, yüz ifadesini ve sosyal etkileşimi oldukça etkilemektedir. Özellikle kadınlar her dönem kaşa şekil vermek için ciddi bir uğraş göstermekte erken yaşlardan itibaren modanın etkisiyle örnek olarak gördükleri kaş şekillerini kendi yüzlerine uygulama çabasına girmektedirler. İnsan vücudunda bulunan diğer tüyler gibi kaşlarda da zaman içinde dökülmeler olabilmektedir.





2 saatte doğal görünümlü yeni kaşlar



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Op. Dr. Bora Ok kaş dökülmesinin sebepleri ve kaş ekimi hakkında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] verdi. Op. Dr. Bora Ok; 'Kaş dökülmesi çok farklı sebeplere bağlı olarak gelişebilmektedir. Kaşlarda sadece belli bir alan dökülebileceği gibi bütün olarak da kayıplar olabilmektedir. En sık olarak kaş ekilen hasta grubu kadınlardır. Özellikle kontür ya da kalıcı makyaj işlemlerini ehil olmayan kişilere yaptıran kişilerde kaş kayıpları görülmektedir. Bu tip durumlarda kaşların korunması mümkün olmamaktadır. Doğuştan seyrek ve ince yapılı kaşları olanlar veya kaş foliküllerinin yapısı ve sürekli almanın getirdiği travma sonucunda günümüzde bir çok kadın kaş kaybıyla karşılaşmakta ve bunu değiştirmek için yoğun çaba sarf etmekte, genellikle çare olarak da makyaj teknikleri, geçici ve kalıcı dövmeler ile bunu telafi etmeye çalışmaktadırlar' diyerek konuya dikkat çekti.
Op. Dr. Bora Ok; ''Bu tekniklerle doğal görünüm sağlanamadığını düşünen hastalarımız gerek daha doğal bir görünüm sağlaması gerek ise istedikleri kaş şeklini beraber planlayabileceğimiz bir yöntem olan kaş ekimine oldukça rağbet göstermektedirler. Kaş ekimi de aynı saç ekiminde olduğu gibi saçlı deriden kıl folikül ünitesinin teker teker alınması (FUE) yöntemi ile gerçekleştirilmekte bununla birlikte oldukça titiz bir planlama ve detay gerektiren bir işlem özelliği taşımaktadır. Yeni kaş yerleştirilirken deriye olabildiğince paralel yerleştirilmesi kaşların uzarken doğal bir görünüm kazanmasında oldukça önemli bir rol oynamaktadır'' dedi.



Dövme ve makyaja muhtaç değilsiniz

Op. Dr. Bora Ok; ''Gelişen teknoloji ve deneyimle artık doğal görünümlü kaşlara sahip olmak için tek çare dövme ve makyaj yöntemleri olmayıp kaş ekimi ile oldukça başarılı sonuçlar almaktayız. Sadece işlemin yapılacağı bölge uyuşturularak ortalama 2 saat süren bir işlem ile doğal kaş görünümü elde edilebilmektedir. Özellikle yüzlerinde doğal görünüme önem veren yurtdışından gelen hastalarımızda bu talep son dönemlerde oldukça artmaktadır. Uygulama sonrasında hiçbir kesi işlemi olmadığından kişi hemen günlük yaşantısında devam edebiliyor'' açıklamasında bulundu.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dövme, kaş, kaş dökülmesi, makyaj, sac


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İçimden dökülenler.. GueSt Amatör Şairler 0 30 Temmuz 2018 18:40
Kalbimden Dökülenler Ralph Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 17 Ocak 2018 23:56
İçimdeki Dökülenler Kaf_Dağı Düşünen Beyinler 1 17 Şubat 2016 20:28