IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2018, 20:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meme estetiği çeşitleri neler?




Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk; meme estetiği ile boyut büyütme/küçültme, dikleştirme ya da simetri sorunları giderilebilir.



Meme estetiği cerrahisi, göğüslerinin şeklinden dolayı rahatsız olanlar için uygulanan ve ideal meme boyutu ve şekline kavuşmasını sağlayan estetik operasyonlardır.

Meme büyütme: Meme büyütme ameliyatında, cerrahınız göğüs dokusunun altına ya da genellikle göğüs kasının altına bir implant yerleştirerek göğüsleri büyütür. Meme implant, meme dokusuna benzeyen bir kabuğun içine doldurulmuş silikon jel ya da tuzlu su çözeltisinden oluşabilir. Doğal meme dokusunu andıran bir özelliğe sahiptir.

Meme küçültme: Memenin aşırı büyümesi; memenin gelişimine, gebeliğe ve aşırı kilo alımına bağlı olarak çok sık karşılaşılan bir estetik sorundur. Memenin formu güzel ancak aşırı büyükse ve bu durumun aşırı yağlanmadan kaynaklandığı düşünülüyorsa yalnızca liposuction yöntemi ile göğüsler bir ölçüde küçültülebilir.

Meme dikleştirme: Göğüs dikleştirme, sarkık göğüsler için uygulanan fazla meme dokusunun alınarak göğüs uçlarının ideal pozisyonuna getirme operasyonudur. Çoğu zaman göğüs dikleştirme ile göğüs büyütme operasyonlarını birleştirilir. Göğsünüzü doğru bir şekilde konumlandırılabilir ve onlara şekil vermek için göğüs dikleştirilebilir, implant ile kaybedilen hacim geri kazandırılabilir.

Meme asimetrisi: Aslında her göğüs asimetriktir. Ancak bazı kişilerde bu durum ilk bakışta dışarıdan belli olacak belirgindir. Asimetrik meme göğüs şeklinin, boyutunun ve meme başı pozisyonunun diğer memeye göre farklı olmasıdır. Büyük boyutta göğüs asimetrisi psikolojik durumundan kıyafet seçimine kadar çeşitli sıkıntılara yol açabilir. Özgüven sorununa yol açabilir.

Meme implantı türleri

Meme implantı tuzlu su (tuzlu su) ya da silikon jel ile doldurulmuş yumuşak bir silikon kabuktur. Silikon daha doğal görünümlü bir meme yaratabilir, çünkü ağırlığı ve dokusu daha çok meme dokusuna benzer. Bu nedenle günümüzde silikon jel implantlar çok daha fazla tercih edilmektedir. Meme büyütme estetiği cerrahisi estetik cerrahlar tarafından yapılır.

3D meme estetiği tasarımı

Günümüzde 3D tasarımı cihazları ile ideal göğüs şekli ve boyutu hastayla birlikte tasarlanabiliyor. Hologram ya da 3D mask teknikleri ile yeni göğüs şekli operasyondan önce kişiye gösterilebilir.

Meme estetiği cerrahisi hakkında bilinmesi gerekenler

Meme implantı cerrahisi genellikle genel anestezi kullanılarak yapılır. Genellikle aynı gün eve dönülebilir. Çalışmaya ya da normal rutine 3 gün içinde dönülebilir. Diğer aktivitelere ise 6 hafta ya da daha erken bir zamanda geri dönülebilir. Yine de birkaç hafta boyunca yorucu aktivitelerden uzak durulmalıdır.

Meme estetiği operasyonları kadınların özgüvenini ve mutluluğunu artıran, hasta memnuniyetinin en yüksek olduğu estetik uygulamaların başında yer almaktadır.

ALINTI

__________________

hєrkєs kusurlαrı ílє kusursuzun pєşíndє..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
estetik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yüz Estetiği Ameliyatı, Yüz Estetiği Operasyonu Violent Sağlık Köşesi 0 29 Ekim 2014 20:10
Meme ( Göğüs ) Dikleştirme Estetiği Ecrin Kadın Sağlığı 0 12 Ekim 2014 21:28
Meme Küçültme Estetiği Ecrin Kadın Sağlığı 0 12 Ekim 2014 21:27
Meme Büyütme Estetiği (Silikon Protez) Ecrin Kadın Sağlığı 0 12 Ekim 2014 21:27
MASTİT (MEME DOKUSUNUN İLTİHABI) ve MEME ABSELERİ Sim Kadın Sağlığı 0 17 Ağustos 2011 10:54