IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Programlama (https://www.ircforumlari.net/programlama/)
-   -   Genc bilisimcilerden anlamlı Pankart. (https://www.ircforumlari.net/programlama/315672-genc-bilisimcilerden-anlamli-pankart.html)

toXic 08 Şubat 2010 09:56

Genc bilisimcilerden anlamlı Pankart.
 
Bilişim sektörü çalışanlarının uzun zamandır çeşitli platformlarda dile getirdikleri "n'olur her notebook almak isteyen gelip bize sormasın artık!" şeklindeki şikayetler, dün sabah Genç Bilişimciler Derneği Kadıköy Şubesi binasına asılan pankartla farklı bir boyut kazandı.

Şube önünden geçenlerin ilk başta anlam veremedikleri "Hangi Notebook İyidir Bilmiyoruz!" yazılı pankartın sırrı, Şube Başkanı Ersin Özbükey'in yaptığı basın açıklamasının ardından çözüldü. Özbükey, dernek binasında yaptığı açıklamada; "Şimdi belki koca bir şube başkanının böylesi bir konu ile sizin karşınıza gelmesini yadırgayabilirsiniz ancak üyelerimizden gelen şikayetler artık görmezden gelinemeyecek raddee geldi" diyerek ekledi:

"Elinin Körünü Al!"

"Bugün bilişim sektöründe çalışan herkesin ortak derdi, notebook almaya karar veren son kullanıcıların soluğu direkt en yakın tanıdık IT'cinin yanında almasıdır. Şahsen ben 8 senelik sertifikalı Oracle DB Admin'iyim, ha keza diğer arkadaşlarımın da kimi Network Mühendisi kimi Yazılım Mimarı ama soru hiç değişmiyor: 'ya ben notebook alıcam da sen anlarsın hangisi iyidir bunların?'. Ne bilelim yahu Teknosa Çalışanı mıyız biz? Neymiş, internet'e girecekmiş bi de arada oyun falan oynarmış ona göre biraz hızlı birşey olsunmuş, hangisini alsınmış. Ağzımı bozmak istemiyorum ama yani elinin körünü al çok afedersin!"

"Suç biraz da bizde"

Sinirden zaman zaman sesinin titrediği gözlenen Özbükey, olayın bu noktaya gelmesinde bilişim çalışanlarının da suçu olduğunu belirterek çuvaldızı kendilerine batırmayı da ihmal etmedi. Özbükey, "suç biraz da bizde aslında. Yıllarca çevremizde kimin bilgisayarla ilgili bir derdi olsa aman mahcup olmayalım aman başımızdan savıyor gibi görünmeyelim diye anlamasak da yardımcı olmaya çalıştık. Yalan yanlış da olsa her sorduklarına cevap verdik. Ben bizzat oturduğum apartmandaki bilgisayarların yarısına format atmış bir insanım. Ama sevgili arkadaşlarım açık konuşuyorum, bundan sonra bu filmin böyle devam etmesine izin vermeyeceğiz. Artık notebook almadan önce kapımıza gelenlere nasıl bir muamele göstereceğimizi tüm Türkiye görecek" diyerek açıklamasını noktaladı.
Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özbükey, bir muhabirin "yaa peki bu toshiba'lar çabuk ısınıyor diyolar doğru mu?" sorusu üzerine elindeki optic mouse'u muhabire doğru fırlatarak dernek binasını terketti.


Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Not: Zaytung bir uydurma haber / mizah sitesidir. Yukarıdaki haberin gerçekle bir alakası yoktur.
Not-2 : Haberin içindeki tek gerçek payı cidden bilişimcilerin bu tarz soru ve isteklerden bıkmış olmasıdır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net