IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Aralık 2013, 12:10   #1
Çevrimdışı
oo7
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
SPYCEP Casus Telefon Yazılımı




Casus yazılımlarda sesli kayıt özelliği
Kullanıcıların casus yazılımlarda ihtiyaç duyduğu özelliklerden birisi de, yapılan aramaların sesli olarak kaydının yapılabilmesidir. Bu durumda, yazılımın kullanıldığı telefonda yapılan aramanın tüm detayları sesli kayıt olarak telefonunuza yüklenebilmektedir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bunu illegal amaçlar için kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Yazılımın geliştirilme amaçları tedbir alma maksatlıdır. Örneğin küçük yaştaki aile bireylerinin, kötü niyetli kişilerle olan iletişimlerini tespit edebilmeniz, gizli bir iş bilgisi taşıyan çalışanınızın güvenilirliğini denetlemek ve benzeri amaçlarla kullanmanızı tavsiye etmekteyiz. Tereddüt ettiğiniz, sizi endişelendiren masum amaçlarla kullanılabilir. Mesela, evliliğinizde eşinizin sadakatinden şüphe ettiğiniz durumlarda da çok kullanışlıdır. Güvenlik şirketlerinde çalışan personelin ya da hukuk mensubu çalışanların (yasalar çerçevesinde) kanıt olarak kayıt yapabilecekleri bir yazılımdır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cihazlarınıza yüklemeniz ve kullanmaya başlamanız son derece kolaydır. Kullanıcıların en çok istediği özellik, görüşmelerin sesli olarak kaydedilebilmesidir, Kaydettiğiniz format ile dilerseniz bilgisayarınız, dilerseniz de telefonunuzun internetinden, yazılımın paneline giriş yaparak sesli kayıtlarınızı yönetebilirsiniz. Panelde ayarlayabileceğiniz birçok seçenek mevcuttur. Sesli kayıtlarda iki çeşit kayıt formatı bulunmaktadır. Bunlardan ilki, .amr formatında ses kaydı, ikincisi de .3gp formatında ses kaydıdır. Sizin bu yazılımı kullanacağınız cihaz, bu formatlardan hangisini destekliyor ise o formatın dahil olduğu yazılımı tercih edebilirsiniz.

Yazılım ile kaydettiğiniz ses dosyaları panelinizde kayıtlı olarak durmaktadır. Bu kayıtlar istenildiği takdirde silinebilmektedir. Yazılıma dahil olduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile Call Recording (Arama Kayıtları) sekmesine gelerek yazılım ile kaydını yaptığınız ses dosyalarına ulaşabilir, ve bunları tekrar dinleyebilirsiniz. Ses kaydı hali hazırda telefon rehberinizde kayıtlı olan bir yakınınızla görüşmeniz esnasında yapıldığında yazılım panelinde isim bilgileri ile gözükmektedir. Ses kaydı telefon rehberinize bulunmayan bir şahıs ile gerçekleştirildiğinde ise ses doysa adı telefon numarası olarak gözükmektedir. Yine kaydedilen ses dosyası isimleri yapılan görüşmenin tarih ve saat bilgilerini de barındırdığı için, bu dosyaları arşivlemeniz ve yönetmeniz daha kolay olmaktadır. Kullanıcıların bu eşiz özellikteki yazılımımızı legal amaçlar doğrultusunda, sınırsız sayıda kaliteli kayıt için kullanmalarını gönül rahatlığı ile tavsiye etmekteyiz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
casus, spycep, telefon, yazılımı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bütün Telefon Kılıfları 5 TL NE ARARSAN BURADA TELEFON KILIFLARI 5 TL Padova Cep Telefonlar 0 22 Temmuz 2012 00:48
casuscell,casus telefon programı nedir nasıl kullanılır? vuslatt_1 Genel Paylaşım 0 30 Mayıs 2009 18:23