IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Uygulamalar (https://www.ircforumlari.net/uygulamalar/)
-   -   WhatsApp iOS ve Android Beta Uygulamalarını Güncelledi (https://www.ircforumlari.net/uygulamalar/814861-whatsapp-ios-ve-android-beta-uygulamalarini-guncelledi.html)

BLueMooN 09 Nisan 2019 14:01

WhatsApp iOS ve Android Beta Uygulamalarını Güncelledi
 
Mesajlaşma platformunu her geçen gün biraz daha geliştirmeye özen gösteren WhatsApp, hem iOS hem de Android beta sürümlerinin kodlarına yepyeni özellikler ekledi.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, hem iOS hem de Android beta uygulamalarını güncelledi. Güncelleme ile birlikte Android beta uygulamasına sesli mesaj seçimi ve grup yöneticileri için ‘sık iletilen mesajları engelleme’ özellikleri eklenirken, iOS uygulaması için iPad desteği eklendi.

Bildiğiniz gibi WhatsApp, mesajlaşma platformu üzerinden sahte haberlerin yayılmaması için büyük bir çaba sarf ediyor. Sık iletilen mesajları engelleme özelliği, herhangi bir kullanıcının, dahil olduğu WhatsApp grubunda daha önce en az 4 kez iletilmiş bir mesajı iletmesini engelliyor. Fakat bu özelliğe yalnızca grup yöneticileri erişebiliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sesli mesaj seçme özelliği ise genel olarak WhatsApp’ta ses dosyası gönderme arayüzünün güncellenmesine odaklanıyor. Yeni özellik ile birlikte WhatsApp üzerinden bir ses dosyası göndermek için ses dosyasının adını ve albüm resmini görüntüleyebilecek, ayrıca aynı anda 30 adete kadar ses dosyasını gönderebileceksiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

iOS beta uygulamasına gelen güncelleme ise WhatsApp için iPad desteği sağlıyor. Dahası, iPad üzerinden WhatsApp’ı açtığınızda bölünmüş ya da yan çevrilmiş ekranlar için destek ile karşılaşıyorsunuz. WhatsApp’ın iPad’deki yan çevrilmiş arayüzünün WhatsApp Web’e benzediğini söyleyebiliriz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

WhatsApp’ın hem Android beta hem de iOS beta için yayınlamış olduğu yukarıdaki özellikler hala geliştirme aşamasında. Bu nedenle herhangi bir platformda WhatsApp beta programına üyeyseniz ve özellikleri göremiyorsanız şaşırmanıza gerek yok. WhatsApp, özellikler minimum hatalı hale geldiğinde kullanıcıların hizmetine sunacaktır.



Alıntıdır:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net