IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2019, 09:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PlayStation Türkiye, GIST 2019'a Katılıyor!




En yeni PS4 oyunları, PlayStation VR sanal gerçeklik sistemi ve PlayLink sosyal oyun deneyimi, PlayStation Türkiye standında oyuncularla buluşacak.

PlayStation Türkiye, bu sene dördüncüsü gerçekleşecek olan Gaming İstanbul (GIST) oyun fuarında, en yeni ve en çok sevilen oyunlarını katılımcıların beğenisine sunacak. Gaming İstanbul (GIST) oyun fuarı, 31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek.

Yılın oyunu dahil birçok dalda ödül kazanan God of War, 2018 yılına damgasını vuran Marvel's Spider-Man, Detroit: Become Human ve oyun dünyasının en çok sevilen yapımları arasında yer alan Uncharted serisi, Gran Turismo Sport, EA Sports™ FIFA 19, NBA 2K19, WWE 2K19, PUBG ve Fortnite gibi birçok muhteşem oyun, PlayStation standında oyuncularla buluşacak.

Fuar alanında ayrıca, oyuncuları oyunun merkezine koyarak yepyeni evrenlere götüren PlayStation VR sanal gerçeklik sistemi, ASTRO BOT Rescue Mission, Firewall Zero Hour ve The Persistance gibi yeni oyunlarıyla birlikte deneyimlenebilecek.

PS4 için özel olarak geliştirilen sosyal parti oyunları serisi PlayLink de GIST 2019 fuar alanında yer alacak. Oyun dünyasına yeni bir boyut kazandıran bu yeni konsept, akıllı telefon ve tabletleri kontrol cihazı olarak kullanmaya imkan vererek oyunculara aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir oyun deneyimi yaşatıyor. Ziyaretçiler, PlayStation alanında yer alan PlayLink evinde bu yeni deneyimin tadını çıkarabilecekler.



Aralık ayında piyasaya çıkmış olan PlayStation Classic de fuar süresince retro oyunseverleri bekliyor. İlk PlayStation'ın görünümüne sahip, ancak boyut olarak daha minyatür olan oyun konsolu PlayStation Classic, Final Fantasy VII, TEKKEN 3, Ridge Racer Type 4, Grand Theft Auto ve Metal Gear Solid gibi oyun dünyasının efsaneleşmiş 20 klasik oyunu yüklü olarak geliyor.

Oyun dünyası ile amatör veya profesyonel olarak ilgilenen herkesin davetli olduğu Gaming İstanbul Fuarı'na uluslararası ve yerel oyun stüdyoları, oyun dağıtımcıları, konsol ve donanım üreticileri, mobil oyun üreticileri, oyun dernekleri, oyun tasarımcıları ve geliştiriciler de katılıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2019, gıst, katılıyor!, playstation, türkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PlayStation 4 Pro'nun Türkiye Fiyatı Açıklandı Wizard Oyun Dünyasından Son Haberler 0 01 Kasım 2016 23:01
Türkiye Eurovision'a katılıyor AngeL Haber Arşivi 0 06 Şubat 2015 19:28
Saklı Öpücük - Deeanne Gist AftieL Kitap Tanıtımları 0 22 Mayıs 2014 23:25
PlayStation Move Türkiye'de! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 21 Eylül 2010 20:34