IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Haziran 2012, 23:04   #1
Çevrimdışı
Sue
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dave Elman Hipnozu (Siz de Yapabilirsiniz!)




Dave Elman Hipnozu (Siz de Yapabilirsiniz!)

Bu hipnoz metni oldukça eski ve bulabileceğiniz hipnotistlerin yaklaşık olarak %85'i tarafından kullanılır. Niçin bu kadar yaygın, çünkü hızlı bir hipnoz sağlıyor (yaklaşık 7 dakikada somnambulistic transa sokuyor), öğrenmesi kolay ve burada yazdıklarıma uyarsanız çok da etkin. Bu hipnoz metni benim repertuvarımdan ve bunu binlerce kere denedim. Aynı zamanda öğrencilerime öğrettiğim sistem de yine budur. Aşağıdaki metin içerisinde parantezler içinde yönergeleri ve nelere dikkat etmeniz gerektiğini, neler yapmanız gerektiğini gösteren ipuçlarını bulacaksınız. Eylenmenize bakın. Bu doğru sadece eylenin. Bütün arkadaşlarınızı çağırın ve onlara son derece rahatlayacağınız bir hipnoz uykusuna ne dersiniz diye sorun. Belki hepsi hipnoz olmayabilir sadece en uygun olanları davet edin.

Dave Elman hipnozu – (detaylarıyla)

Dave Elman hipnozu yalnız herkes tarafından öğrenilebilen en kolay hipnoz yöntemi olmakla kalmayıp aynı zamanda en etkili olanlarından biridir. Bu hipnotik yöntem ile hipnoz olmaya istekli herhangi birini yaklaşık 5 dakikada hipnoz yapabilirsiniz ve burada hiiiiç abartmıyorum.

Aşağıdaki cümleyle başlayın bu sizinle suje arasında bir anlaşma oluşturur.

Hipnoz edilmeye hazır mısın? Bütün hipnoz olayı kendi kendine hipnozdur. Eğer benim basit talimatlarımı uygularsan, dünyada hiç bir güç senin hipnoz olmanı engelleyemez. Eğer istersen direnebilirsin tabii. Ama niçin buradasın. Hipnoz olmak için değil mi? Bu nedenle sadece benim basit talimatlarımı uygula. Bundan büyük bir zevk alıp rahatlama deneyimi yaşayacaksın.
(Yukarıdaki paragraf sizin tarafınızdan sujenize söylenecektir. Bunun amacı hipnozun tamamen sujeye bağlı olmasından ve sizin sadece bir kılavuz olduğunuzu anlamasıdır.)

Kollarınızı uyluklarınızın üzerine serbest bir şekilde böyle koyun.
(elleri uyluk üzerinde gösterin)

Şimdi senin benim elime bakmanı istiyorum. Gözlerini benim serçe parmağımda sabitle.
(yumuşak ve nazik bir şekilde söyle. Tehdit edici bir tavır olmasın)

Biraz sonra uzun ve derin bir nefes almanı ve bu nefesi bir kaç saniye içinde tutmanı isteyeceğim. Sonra elimi gözlerinin önünden aşağı doğru indirirken sen nefesini bırakacaksın. Bu esnada gözlerini benim serçe parmağıma çakılı tut. Ben elimi aşağı doğru indirdiğimde senin gözkapakların aşağı doğru kapanacak.
(elini yaklaşık olarak saat 10-11 pozisyonu civarında tut. Bu gözlerin aşağı çekilmesine ve gözün gerilmesine ve yorgunlaşmasına neden olacaktır.)

Şimdi uzun ve derin bir nefes al ve bir müddet içinde tut.
(suje gözlerini 15-20 saniye kadar yukarıda tutmalıdır)

Şimdi elimi gözlerinin önünden aşağı doğru geçiriyorum. Serçe parmağımı izlerken Göz kapaklarını kapat. Bırak vucudundaki gerilim gitsin. vucudun mümkün olan en iyi şekilde rahatlasın.
(sesiniz aşağı ve rahatla kelimelerinde ve ilerideki trans durumları için şimdi kelimesi için bir çapa (anchor) oluşturmak için biraz değişmeli,)

Şimdi dikkatini göz kaslarına ver gözlerinin içindeki ve etrafındaki her bir kası ve siniri gözlerini açamayacak kadar iyice rahatlat. Bütün sinilerinin ve kaslarının iyice rahatladığından emin olduğunda, Gözlerin gerçekten iyice rahatladıysa göz kapaklarını açamayacaksın. Şimdi gözlerinin gerçekten rahatladığını anlamak için açmayı dene.
(Eğer sujeniz gözlerini açarsa : evet sadece gözlerinizin hala açıldığından emin olmak için bir deneme yaptınız şimdi gözlerinizi yine rahatlatın ve açılmadığından emin olmak için tekrar deneyin.)

Tamamdır. Bu çok iyi. Şimdi denemeyi bırak ve sadece rahatla. Şimdi daha derine git. Verdiğin her bir nefeste daha derin rahatlayacaksın.
(Gözlerini denemesi için bir kaç saniye ver. Bu esnada göz kapaklarının üstünden gözlerinin hareketlerini görebileceksin,)

Şimdi gözlerindeki bu rahatlamayı aynen bütün vucuda yaymanı istiyorum. Sadece bu rahatlığın başının üstünden ayak başparmaklarının ucuna kadar bütün vücuduna yayılmasına izin ver.
(rahatla, aşağı, daha derin gibi ifadeleri suje'nin nefes verişine gore zamanla)

Şimdi bu rahatlığı çok daha derinleştirebiliriz. Şu anda gözlerini açmana ve kapatmana izin vereceğim. Gözlerini kapattığın zaman bu senin için rahatlama hissini 10 kez daha derinleştirmen için bir sinyal olacak. Bütün yapman gereken şey sadece olmasını istemek ve çok kolay bir şekilde yapabilirsin.
(sujenin nefes alma düzenini incele)

Tamam. Şimdi gözlerini aç … Şimdi gözlerini kapat ve rahatlamanın seni çok daha derinlere götürerek bütün vücuduna akmasını hisset. Harika hayal gücünü kullanarak bütün vucudunun son derece rahatlatıcı sımsıcak bir battaniye ile sarıldığını hayal et.
(Gözlerin kapanmasını sujenin nefes verişinde yaptırın)

Şimdi bu rahatlığı çok daha fazla derinleştirebiliriz. Şu anda gözlerini bir kere daha açmanı ve kapatmanı isteyeceğim. Tekrar ediyorum gözlerini kapattığında şu anki rahatlığını ikiye katla. Rahatlığının iki kat daha derin olmasını sağla.
(Bir kez daha kelimelerini kişinin nefes alma verme düzenine gore ayarla, konuşma temel olarak sujenin nefes verişinde olmalı)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dave, de, elman, hipnozu, siz, yapabilirsiniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık