IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Nisan 2020, 10:12   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Google, PUBG'nin Stadia Platformuna Eklendiğini Açıkladı




Bulut tabanlı oyun hizmeti Stadia'nın kullanımda olduğu ülkelerde giriş ücretini bu ayın başında kaldıran Google, günümüzün en popüler oyunlarından PUBG'yi Stadia'ya ekledi. PUBG'nin yanı sıra şirket, önümüzdeki günlerde platforma eklenecek dev bütçeli oyunlardan da bahsetti.
Bulut tabanlı oyun platformu Stadia ile oyunculara daha önce alışık olmadıkları bir oyun deneyimi sunan Google, bu ayın başında Stadia’yı ücretsiz yaparak oyuncuların beğenisini kazanmış ve oyuncu sayısını bir hayli artırmıştı. Oyuncuların desteğini arkasına aldıktan sonra şirket, Stadia’daki oyun sayısını artırmayı hedefliyor.

Bu kapsamda Stadia’ya eklenen en yeni oyun, çıktığı günden beri PC, konsol ve mobil platformları kasıp kavuran hayatta kalma oyunu PUBG oldu. Stadia Pro üyelerine ücretsiz olarak sunulan ve konsollardaki oyuncularla çapraz platformu destekleyen PUBG’nin yanı sıra Stadia’ya önümüzdeki dönemlerde eklenecek oyunlar da gün yüzüne çıktı.

Önümüzdeki günlerde Google Stadia’ya birçok dev bütçeli oyun eklenecek:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Son zamanlarda Electronic Arts ile iş birliğine giden Google, bu yeni ortaklıkla birlikte yılın ilerleyen dönemlerinde Stadia’da büyük oyunları göreceğimizi doğruladı. Bu ortaklık kapsamında FIFA 21 ve Madden serisinin bir sonraki oyununu önümüzdeki günlerde Stadia üzerinden oynamak mümkün olacak.

Tüm bu oyunların yeterli olmadığını düşünüyorsanız da Star Wars: Jedi Fallen Order, Cyberpunk 2077, Zombie Army 4 ve Octopath Traveler gibi diğer popüler oyunların da 2020 yılı sona ermeden Stadia’da yer alacağını söyleyebiliriz. Google Stadia’ya eklenen bu yeni oyunların platformun kullanıcı sayısını nasıl etkileyeceğini gerçekten merak ediyoruz.

Henüz ülkemizde kullanıma sunulmayan Google Stadia’nın 129 dolarlık paketi, şu anda Stadia'nın aktif olduğu ülkelerdeki kullanıcılar için ücretsiz erişime açık. Buna ek olarak şirket, daha fazla hizmetin sunulduğu Stadia Pro üyeliği ücretlerini de 2 aylığına kaldırdı. Bu konuda daha fazla bilgi almak için şuradaki yazımıza göz atabilir, bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak için sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
google, pubg'nin stadia platformuna eklendiğini açıkladı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Google'ın yeni bilgisayar oyunu platformu Stadia, Kasım ayında hizmete girecek xena Sosyal Ağlardan Son Haberler 0 10 Haziran 2019 14:15
Google'ın Sır Gibi Sakladığı Stadia Veri Merkezi, Dünya İçin Neden Kötü Bir Yer? Funda Google 0 23 Nisan 2019 16:57
Google son çeyrek rakamlarını açıkladı Desmont Google 0 03 Şubat 2015 18:16
Sunset Overdrive, PC platformuna mı geliyor? RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 01 Kasım 2014 23:13
Google karını açıkladı MoSFeT Arama Motorları Haberleri 1 16 Temmuz 2010 15:22