IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Radyo Extra (https://www.ircforumlari.net/radyo-extra/)
-   -   BİLDİĞİNİZ EN İYİ YAYINCI KİM ? (https://www.ircforumlari.net/radyo-extra/809363-bildiginiz-en-iyi-yayinci-kim.html)

Samet-EREN 25 Aralık 2018 01:22

BİLDİĞİNİZ EN İYİ YAYINCI KİM ?
 
Merhaba; öncelikle o kadar sunucu geziyoruz, gezmiyorum diyen varsa da bir şekilde yalan söylüyor :gulucuk:

Bu konuyu açma sebebim sadece radyo ile alakalı bir durum, İNTERNET üzerinden yayın yapan o kadar değerli arkadaşlara denk geliyorum ki, hangisinin programını dinleyeceğime karar veremiyorum doğrusu.
Sizlerden bu zamana kadar dinlediğiniz "Radyo Programcısı" Arkadaşların Öncelikle 1 bay 1 bayan şeklinde belirtirseniz çok sevinirim. internet üzerinde yayın yapan bu işi profesyonel duruma dökmüş arkadaşları bulunduğu bölgede Karasal, Yerel ve Ulusal Radyolarda Yayın alması için bir çalışma yapacağım.

Yazmanızı istediğim :

Örneğin : Renk Fm : KupaKızı Eda & varsa bir Erkek Yayıncı.

Bu konu üzerinde yoğunluk ve katılım sağlarsanız, İnternet üzerinde vermiş olduğu emeklerin belkide mükafatı bu şekilde olabilir.

Şimdiden Katılan Katılmayan Canlar'a teşekkürlerimi Sunarım..

Samet EREN

DoqancanPusat 25 Aralık 2018 01:34

Cevap: BİLDİĞİNİZ EN İYİ YAYINCI KİM ?
 
Renk Fm KupaKızı & Samet-EREN (reis hep destek tam destek :)

vioLeta 25 Aralık 2018 01:47

Cevap: BİLDİĞİNİZ EN İYİ YAYINCI KİM ?
 
Merhaba Samet 'cim. Güzel arkadaşım.

Öncelikle güzel düşünmüşsün. Sunucu gezmeye gerek yok, bu işin içinde olan herkes takip ediyor zaten. Yayıncıları. Günümüzdeki internet platformunda yer alan Radyolar genellikle irc bağlantılı.

Yayıncı profesyonelliği ise biraz da irc nin büyüklüğü ile ilgili diye düşünüyorum. Profesyonel yayıncılar daha büyük yerlerde, fazla dinleyici ile buluşmak istiyor. Benim gözlemlerim bu doğrultuda. Aslında bulundurulan platform genişletilirse yayıncı deneyim ve tecrübesine de artı sağlayacaktır.

Denk geldikçe her yerde yayıncıları dinliyorum, bu seçimi yaparken benim göz önünde tuttuğum en önemli husus; yayınının enerjisi.

Bay Yayıncılardan, tüm samimiyetimle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (TRSohbet - RenkFM) seni radyo alanında tek geçerim. Yayın esnasındaki ses tonun, dinleyici ile olan uyumun ve bunlara eşlik eden parçaların muazzam. Başarılarının devamını dilerim.

Bayan yayıncılarda ise, hangi platformda olduğunu anımsamıyorum lakin 3 saat boyunca sıkılmadan dinlediğim aSk nicki kişidir. Gerçekten harika bir enerjisi ve yayını vardı :)


-

Radyo ayrıcalık ve ilgi isteyen bir uğraş. Güzel yayıncılara göstereceğin yardım ve destek de takdir edilir Samet. Sana yakışan da budur.


Mikrofon kimdeyse Müziğin kalbi ondadır ;)

Rima 25 Aralık 2018 01:47

Cevap: BİLDİĞİNİZ EN İYİ YAYINCI KİM ?
 
Renk Fm Pink & Samet-EREN

Kursad 25 Aralık 2018 03:32

Cevap: BİLDİĞİNİZ EN İYİ YAYINCI KİM ?
 
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ?

Biricik 25 Aralık 2018 20:20

Cevap: BİLDİĞİNİZ EN İYİ YAYINCI KİM ?
 
Samet EREN :)

Hesna 25 Aralık 2018 20:54

Cevap: BİLDİĞİNİZ EN İYİ YAYINCI KİM ?
 
Radyobizimfm Huzunkovankusu vardi ondan baska da iyisine rastlamadim

Absent 25 Aralık 2018 21:34

Cevap: BİLDİĞİNİZ EN İYİ YAYINCI KİM ?
 
Bilenler bilir.. Tabiki bumerang ve aborjin. Daha iyisi var diyen bu adamın yanınını dinlememiştir.

Run 25 Aralık 2018 21:45

Cevap: BİLDİĞİNİZ EN İYİ YAYINCI KİM ?
 
Geçende benzer bir serzenişte bulundum, her önüne geleni yayıncı yapıyor sunucular maalesef. Sunucular da format denilen şey yok, her yayıncının bir yayın formatı olmalı, bir tarzı olmalı, hitap şekli. Özellikle saçma konuk alma olayları var ki komedi yani. Müzik zevkleri tartışılmaz tabii ki, biraz kulağa hitap eden müzikler çalınması gerek. Yayıncı arkadaşlar çok fazla konuşuyor, anons yapılır şarkı girilir benim bildiğim, gevezelik yapılmaz. Kendilerini eleştiren dinleyicilere "beğenmiyorsan kapat" denmez diye düşünüyorum.
Diksiyon düzgün, hitap etme kabiliyeti olan ve kullanıcılara saygısı olan yayıncı arkadaşlar da illaki var. Daha özenli olması gerekiyor bence yayıncı arkadaşlar seçilirken. Söylediğim tüm sunucular için geçerli, daha profesyonel ekipler kurulmalı diyorum.
Konuyu açan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim sen biraz bu işte donanımlı birisin de seninde müzik tarzın bana uymuyor, onun dışında çok konuşan birisin. Birde konuk olarak getirdiğin kişileri dinlerken istemsizce gülüyorum :) dinleyen ve seni seven kişiler olduğunu da görüyorum.

Samet-EREN 25 Aralık 2018 21:54

Cevap: BİLDİĞİNİZ EN İYİ YAYINCI KİM ?
 
Hayırlı Akşamlar :)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öncelikle söylediklerinde bir çok konuda haklısın, sunucular tarafından önüne gelen yayıncı kılığına girip, dinleyici kaçırıyor ister istemez, fakat genel olarak sunucular bir Power Fm yada Numberone FM degil takdir edersin ki; burada okumayı yazmayı bilmeyenler, avukatlar,hemşireler, yani demem o ki bu işi bilende yapıyor, bilmeyende yapmaya çalışıyor. Bir şekilde zamanımız bu tür mecralarda geçiyor.

yorumun için tşk ederim, Radyonuz Açık olsun. :melek:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net