IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AutomatiC

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Temmuz 2021, 00:39   #1
Çevrimdışı
~ TrendSohbet.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Arşivlenen Sohbet Nasıl Geri Alınır?




Arşivlenen Sohbet Nasıl Geri Alınır?

Sosyal medya platformların da özellikle de neredeyse herkesin kullandığı WHATSAPP hayatımızı özellikle de iletişim açısından kolaylaştıran iletişim uygulamalarından biri olarak öne çıkıyor. Çok kapsamlı bir içeriğe sahip olan WHATSAPP uygulaması neredeyse her hafta bir güncelleme yeni bir özellikler ile kendini yenilemeye devam ediyor. Bunlardan gizliliği koruyan bir özellik de arşivleme özelliği olarak WHATSAPP aynı zamanda gizliliği de esas alan gizli kalacak özel mesajlarınıza bir çözüm bulmuş. Bunlardan biri de sohbet arşivleme özelliği. Birçok uygulamaya da arşivleme özelliği geleceğini de biliyoruz. Peki, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arşivleme özelliği nedir? Arşivlenen sohbetler nerede? WHATSAPP arşivlenen sohbetler geri gelir mi? Sohbetleri geri nasıl getirebiliriz? Bu durumları IOS ve ANDROID olarak 2 şekilde ele almak gerekir. Çünkü yönetim sistemine göre bu özellikler farklılıklar gösteriyor. Bu farklılığa rağmen bu özelliğin kullanımı çok basit ve sıradandır.

Sohbetleri Arşivleme Nedir?

Sohbeti arşivleme özelliği her uygulamada olmasa bile WHATSAPP mümkün olan özelliğidir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] listenizi daha iyi düzenleyebilmek açısından sohbet listenizdeki özel sohbetleri veya grup sohbetlerini gizlemenize olanak verir. Böylece hem listenizi daha düzenli gösterebilir hem de görülmesini istemediğiniz sohbetlerinizi gizleyebilirsiniz. Tabii bu özellik IOS ve ANDROID arasında farklar yaratabilir. IOS (APPLE) ‘da arşivlemek istediğiniz sohbeti sola kaydırarak ‘’Arşivle’’ seçeneğine tıklayarak sohbetlerinizi arşivleyebilirsiniz. ANDROID de ise bu biraz daha farklı işlemektedir. Sohbetin üzerine basılı tuttuğunuzda yukarıda arşiv simgesine tıkladığınızda sohbetiniz arşivlenmiş sohbetlere gidiyor.

Arşivlenen Sohbetler Nerede?

Sohbetleri arşivlemeyi ele alırken IOS ve ANDROID farkını anlattık. Aynı farklılık arşivlenen sohbetleri bulma açısından da geçerli. IOS telefonunuzda arşivlenen mesajları bulmak için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ekranını yukarı doğru kaydırmanız gerekir. Kaydırdığınız ekranda ‘’Arşivlenen Sohbetler’’ yeri çıkar ve işte arşivlediğiniz sohbetleriniz burada yer alır. IOS’ da durum böyleyken ANDROID telefonlarınızda arşivlenen sohbetlere ulaşmak için sohbet panelinden aşağı doğru en sona indiğinizde ‘’Arşivlenen Sohbetler’ yeri çıkar ve ANDRIOD içinde arşivlenen sohbetleriniz burada gizlenir.

Arşivlenen Sohbetler Geri Gelir Mi, Nasıl Gelir?

Arşivlenen sohbetler geri gelir mi? Nasıl gelir? Evet, arşivlenen, gizli kalmasını istediğiniz sohbetleri sonrasında geri getirmek mümkün ve çok basit bir iştir. IOS telefonunuz için, sohbet panelinizi yukarı kaydırıp arşivlenen sohbetler yazısına tıkladığınızda arşivlediğiniz tüm sohbetleri görebilir ve tekrar arşivden çıkartabilirsiniz. Bunun için arşivlediğiniz sohbeti tekrar sola doğru kaydırıp bu sefer ‘’Arşivleme ‘’ seçeneğine tıklamak yeterlidir. Böylece IOS WHATSAPP’ da arşivlediğiniz sohbeti arşivlemeden çıkartabiliyoruz, arşivlenen mesajlardan kaldırıyoruz. ANDROID WHATSAPP’ da ise sohbet panelinin en aşağısına inerek Arşivlenen Sohbetler yazısına tıklayarak arşivlediğimiz sohbetler yerine gidiyoruz ve arşivden çıkartmak istediğimiz sohbetin üstüne basılı tutarak arşivden çıkartabiliyorsunuz. Önemli bir bilgi vermek lazım arşivlenen sohbetteki kişi size yeni bir mesaj attığında arşivlediğiniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tekrar sohbet paneline düşer, siz arşivlemediğiniz sürece de arşivlenen mesajlara geçmez.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Ağustos 2021, 08:09   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Arşivlenen Sohbet Nasıl Geri Alınır?




Eline sağlık abim

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
geveze chat, mynet chat, trend chat, zurna chat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pelerin nasıl alınır ? Nerden alınır ? Kaça alınır ? KarakıZ Knight Online 1 11 Şubat 2013 17:02
Gemi adamı Nasıl Olunur Ve Liman Cüzdanı Nasıl Alınır Liaaa Ödev ve Tezler 0 02 Kasım 2012 14:36
Saatler Neden İleri - Geri Alınır? Afrodit Merak Ettikleriniz 0 06 Mart 2012 02:04
SSK Primleri Nasıl Geri Alınır Liaaa Merak Ettikleriniz 0 25 Şubat 2012 02:14
Kilolar neden geri alınır ? Collettivo Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 01 Haziran 2008 00:45