Frambuaz Reçeli 500 gr. frambuaz 300 gr. toz şeker Yarım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yapılışı: Frambuazı, şekeri ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyunu bir tencereye koyup yavaşça karıştırın. Karışımı, orta ateşte pişirip bir taşım kaynatın. Bir kevgir yardımıyla yüzeye çıkan köpükleri alın. Kaynattıktan sonra 10 dakika daha, zaman zaman tahta bir kaşıkla karıştırarak yüksek ateşte kaynatmaya devam edin. Köpüklenme olmaya devam ederse, köpükleri alın. Kavanozları ve kapaklarını 10 dakika boyunca 100 derece fırında ya da 5 dakika kaynar suya koyarak sterilize edin. Sıcak reçeli, kavanozlara boşaltın ve 24 saat boyunca kapalı kavanozları ters olarak bekletin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:40. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net