![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Böğürtlen reçeli 1 kg. böğürtlen 7-8 su bardağı şeker 1,5 limon Şekeri tencereye koyup üzerine 5 su bardağı su koyunuz. Şeker eriyinceye kadar orta hararetli ısıda karıştırınız. Kaynatarak koyu kıvama getiriniz. Böğürtlenleri yıkayınız. Kıvamlı şuruba katıp limon suyu ilave ediniz. Reçel kıvamına gelinceye kadar kaynatınız. Temizlenmiş, kuru ve ılık kavanozlara boşaltınız. Soğuduktan sonra kapağını sıkıca örtüp serin bir yerde bekletiniz. | |
| ![]() |
Etiketler |
böğürtlen, reçeli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Böğürtlen Soslu Armut | N999 | Tatlılar | 0 | 08 Mayıs 2012 20:30 |
Böğürtlen ararken zengin oldular | Spammer | Haber Arşivi | 0 | 14 Temmuz 2009 02:18 |
Her Gün Bir Avuç Böğürtlen Yiyin | Kralice | Sağlık Köşesi | 0 | 12 Haziran 2008 13:54 |