Fıstıklı Üzüm Reçeli Fıstıklı Üzüm Reçeli Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler
Fıstıklı Üzüm Reçeli Yapılışı Dolmalık fıstığı yapışmaz yüzeyli bir tavaya alın. Kısık ateşte rengi hafifçe dönene kadar kavurun ve ılınmaya bırakın. Üzümleri yıkayıp tanelere ayırın. Tozşeker ve suyu bir tencereye alın ve şurubu hazırlayın. Üzerinde oluşan köpükleri ara ara alın. Kaynayınca üzümleri ekleyip kıvamlanana kadar kısık ateşte kaynatın. Ocaktan almadan önce fıstıkları ve limon suyunu ekleyin. Bir-iki dakika sonra ocaktan alın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:56. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net