IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Mayıs 2013, 18:30   #1
Çevrimdışı
Reçel Yapmanın Püf Noktaları


-- Sponsor Baglantı --


  • Reçel Yapmanın Püf Noktaları
  • Reçel İçin Püf Noktaları
  • Güzel Reçel Yapmanın Püf Noktaları

  • Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

    * Reçelinizin olduğunu anlamak için şerbetinden bir damla tırnağınızın üstüne damlatın
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    akmıyorsa reçel olmuştur.
    * Tereyağ reçelinizin hem parlak olmasını hemde şekerlenmesini önler.
    * Reçel sıcakken kavanoza koyup kapağını kapatırsanız bozulmaz
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    küflenmez.
    * Reçeli kaynatım beklettikten sonra tekrar kaynatırsanız
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    reçel şekerlenmez.
    * Reçelin rengi meyvenin renğine yakın olmalıdır.
    * Reçelinize limon damlatamazsanız limon tuzuda olabilir.
    * Reçel için seçilecek meyveler taze
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    ezik ve çürük olmamalıdır.
    * Her meyvenin reçeli yapılabilir.
    * Meyvenin cinsine göre 1 kg meyveye 1
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    5 kg şeker konulabilir.
    * Ekşi meyvelere şeker miktarı artırılabilir.
    * Marmelat yaparsanız yumuşak meyveler kullanılabilir.
    * İstenilirse reçeller güneşte bırakılarak yapılabilir.
    * Reçelin şerbeti ve meyveleri arasında bir oran olmalıdır.
    * Kavanozdan reçel alırken temiz kaşık kullanıp
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    kapağı yeniden iyice kapatılmalıdır.
    * Reçeller buzdolabında saklanmamalıdır.
  • Reçel Yapmanın Püf Noktaları
  • Reçel İçin Püf Noktaları
  • Güzel Reçel Yapmanın Püf Noktaları

  • Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

    * Reçelinizin olduğunu anlamak için şerbetinden bir damla tırnağınızın üstüne damlatın
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    akmıyorsa reçel olmuştur.
    * Tereyağ reçelinizin hem parlak olmasını hemde şekerlenmesini önler.
    * Reçel sıcakken kavanoza koyup kapağını kapatırsanız bozulmaz
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    küflenmez.
    * Reçeli kaynatım beklettikten sonra tekrar kaynatırsanız
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    reçel şekerlenmez.
    * Reçelin rengi meyvenin renğine yakın olmalıdır.
    * Reçelinize limon damlatamazsanız limon tuzuda olabilir.
    * Reçel için seçilecek meyveler taze
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    ezik ve çürük olmamalıdır.
    * Her meyvenin reçeli yapılabilir.
    * Meyvenin cinsine göre 1 kg meyveye 1
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    5 kg şeker konulabilir.
    * Ekşi meyvelere şeker miktarı artırılabilir.
    * Marmelat yaparsanız yumuşak meyveler kullanılabilir.
    * İstenilirse reçeller güneşte bırakılarak yapılabilir.
    * Reçelin şerbeti ve meyveleri arasında bir oran olmalıdır.
    * Kavanozdan reçel alırken temiz kaşık kullanıp
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    kapağı yeniden iyice kapatılmalıdır.
    * Reçeller buzdolabında saklanmamalıdır.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
recel

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Limon Reçel Tarifleri. / 2 - Farklı, Limon Reçel Tarifi. Sevda Reçel Tarifleri 3 23 Ekim 2011 13:31
Reçel kanser hücrelerini engelliyor Collettivo Sağlık Köşesi 0 16 Ekim 2008 12:31
İyi reçel nasıl yapılır? Heidi Reçel Tarifleri 0 18 Nisan 2008 09:15