IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Haziran 2013, 20:32   #1
Çevrimdışı
Kamkat Meyvesi Reçeli


-- Sponsor Baglantı --


Kamkat Meyvesi Reçeli Nasıl Yapılır


Kamkat meyvesini bilenler için harika bir reçel tarifi hazırladık beğeneceğinizi umduğumuz bu reçel tarifini mutlaka denemenizi öneriyorum inanın lezzetine bayılacaksınız.

Kamkat Reçeli İçin Gerekli Malzemeler

-300 gr. Kahverengi Seker
-1/2 Limonun suyu
-1 CK Kakule – Kardamom
-500 gr Kamkat
-1 YK rendelenmis Zencefil

Kamkat Reçeli Yapılışı
Kolay gibi görünen reçel tarifi biraz uzun sürüyor bayanlar bunun nedneni ise meyvelerin küçük olması ve içerisinde bulunan çekirdeklerinin iri olmasıdır.Reçel yapımına ilk önce Kamkat meyvelerini yıkayarak başlıyoruz.Güzelce yıkadığınız meyvelerin içersindeki çekirdeklerini ve dilediğiniz büyüklükte doğrayın.

Daha sonra ayrı bir kapta kahverengi şeker ile 1 saate yakın bekletin ara sıra karıştırmanız gerekiyor.Bir saat beklettikten sonra derin bir tencerenin içerisine limon suyu zencefil ile kakule katın bir saat hafif ateşte karıştırarak pişirin.1 Saat sonrasında altını kapatın biraz ılıdıktan sonra kavnoza koyun kapağını sıkıca kapatın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kamkat Meyvesi Reçeli Nasıl Yapılır


Kamkat meyvesini bilenler için harika bir reçel tarifi hazırladık beğeneceğinizi umduğumuz bu reçel tarifini mutlaka denemenizi öneriyorum inanın lezzetine bayılacaksınız.

Kamkat Reçeli İçin Gerekli Malzemeler

-300 gr. Kahverengi Seker
-1/2 Limonun suyu
-1 CK Kakule – Kardamom
-500 gr Kamkat
-1 YK rendelenmis Zencefil

Kamkat Reçeli Yapılışı
Kolay gibi görünen reçel tarifi biraz uzun sürüyor bayanlar bunun nedneni ise meyvelerin küçük olması ve içerisinde bulunan çekirdeklerinin iri olmasıdır.Reçel yapımına ilk önce Kamkat meyvelerini yıkayarak başlıyoruz.Güzelce yıkadığınız meyvelerin içersindeki çekirdeklerini ve dilediğiniz büyüklükte doğrayın.

Daha sonra ayrı bir kapta kahverengi şeker ile 1 saate yakın bekletin ara sıra karıştırmanız gerekiyor.Bir saat beklettikten sonra derin bir tencerenin içerisine limon suyu zencefil ile kakule katın bir saat hafif ateşte karıştırarak pişirin.1 Saat sonrasında altını kapatın biraz ılıdıktan sonra kavnoza koyun kapağını sıkıca kapatın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
kamkat, meyvesi, reçeli

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Acai Meyvesi İle Zayıflama Zen Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 30 Ekim 2012 14:52
Kiwi Meyvesi Erzincan-Kemahlı Diyet ve Sağlıklı Beslenme 1 01 Nisan 2010 16:06