IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Mart 2016, 22:13   #1
Çevrimdışı
Muhteşem Gökkuşağı Reçeli


-- Sponsor Baglantı --


Muhteşem Gökkuşağı Reçeli Tarifi'nin Malzemeleri
  • 1 elma rendesi
  • 1 limon
  • 2 portakal
  • 3 mandalina kabuğu
  • 1 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı limon tuzu
  • 2 çubuk tarçın
  • 3 su bardağı şeker
  • Yarım su bardağından biraz fazla su
  • 5 karanfil
Muhteşem Gökkuşağı Reçeli Tarifi'nin Yapılışı
Akşamları yediğiniz mandalinanın kabuğunu, 2 portakalı ve bir limonu bir kaç gün evvel buzluğa koyun. Reçel yapımından 10 dk evvel buzluktan çıkarın. Bir 10 dk bekledikten sonra mandalina kabuklarını ince ince kesin. 1 elma rendeleyin .Portakalı ve limonun kabuklarını rendeleyin .Bir bardak suyu düdüklüde yarım saat pişirin .Suyu dökün demiyorum .Çünkü buzluk da oldukları için acısı olmuyor. Piştikten sonra içine 2 portakalı ve limonu istediğiniz ölçüde doğrayın .Sonra 3 su bardağı şeker, yarımdan biraz fazla su, 2 çubuk tarçın, 5 adet karanfil ve bir çay kaşığı tereyağ (köpük olmaması için) koyup yarım saat önce hızlı kaynayınca orta ateşte pişirin. İndirirken bir paket vanilya ve bir tatlı kaşığı limon tuzunu ekleyip ateşi kapatın. (Dolaba bir çay tabağı koyun .Reçelin kıvamını anlamak için reçelden damlatın akmıyorsa tamamdır) .Afiyet olsun.
Muhteşem Gökkuşağı Reçeli Tarifi'nin Malzemeleri
  • 1 elma rendesi
  • 1 limon
  • 2 portakal
  • 3 mandalina kabuğu
  • 1 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı limon tuzu
  • 2 çubuk tarçın
  • 3 su bardağı şeker
  • Yarım su bardağından biraz fazla su
  • 5 karanfil
Muhteşem Gökkuşağı Reçeli Tarifi'nin Yapılışı
Akşamları yediğiniz mandalinanın kabuğunu, 2 portakalı ve bir limonu bir kaç gün evvel buzluğa koyun. Reçel yapımından 10 dk evvel buzluktan çıkarın. Bir 10 dk bekledikten sonra mandalina kabuklarını ince ince kesin. 1 elma rendeleyin .Portakalı ve limonun kabuklarını rendeleyin .Bir bardak suyu düdüklüde yarım saat pişirin .Suyu dökün demiyorum .Çünkü buzluk da oldukları için acısı olmuyor. Piştikten sonra içine 2 portakalı ve limonu istediğiniz ölçüde doğrayın .Sonra 3 su bardağı şeker, yarımdan biraz fazla su, 2 çubuk tarçın, 5 adet karanfil ve bir çay kaşığı tereyağ (köpük olmaması için) koyup yarım saat önce hızlı kaynayınca orta ateşte pişirin. İndirirken bir paket vanilya ve bir tatlı kaşığı limon tuzunu ekleyip ateşi kapatın. (Dolaba bir çay tabağı koyun .Reçelin kıvamını anlamak için reçelden damlatın akmıyorsa tamamdır) .Afiyet olsun.
__________________
kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
elma, gökkuşağı, rende

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gökkuşağı deneyi Ecrin Okul Öncesi Deneyler 0 27 Kasım 2015 19:53
Gökkuşağı Revani Zen Tatlılar 0 25 Kasım 2012 19:37
Emo Ve Gökkuşağı Teması Liaaa Resimler ve Videolar 0 16 Şubat 2012 17:36
Gökkuşağı Süslü Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 19 Mart 2009 18:03