IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ruh Sağlığı (https://www.ircforumlari.net/ruh-sagligi/)
-   -   Ruhsal Hastalıklar ve Cilt Sorunları (https://www.ircforumlari.net/ruh-sagligi/440720-ruhsal-hastaliklar-ve-cilt-sorunlari.html)

Lucifer 04 Ocak 2012 01:47

Ruhsal Hastalıklar ve Cilt Sorunları
 
Günümüz içerisinde bir çok kişinin yaşamış olduğu çeşitli ruhsal hastalıklar bulunmaktadır. Peki bu ruhsal hastalıklar sadece tek bir hastalık olarak mı kişiler de görülür?
Günümüz içerisinde bir çok kişinin yaşamış olduğu çeşitli ruhsal hastalıklar bulunmaktadır. Peki bu ruhsal hastalıklar sadece tek bir hastalık olarak mı kişiler de görülür? Hayır. Genel olarak yapılan araştırmalar gösteriyor ki, ruhsal hastalıkları cilt hastalıklarını da büyük bir oranda tetiklemektedir.

Bir çok uzman tarafından yapılan çeşitli ve uzun araştırmalar sonucunda elde edilen bilgilere göre, bir çok cilt hastalıklarının ve sorunlarının, psikolojik bazlı nedenlerden ve sorunlardan dolayı oluştuğu görülmektedir ki gene bu aşama da tedavisinin temeli de ruhsal açıdan düzelmelere bağlı olmaktadır. Sedef, kurdeşen, renk kaybı, alerjik hastalıklar ve daha bir çok sorun genel olarak psikolojik nedenlere bağlı olan hastalıklar olarak uzmanlar tarafından listelenmektedir.

Bu nedenle, psikolojik açıdan ne kadar üst seviye de olur iseniz bu her açıdan size yarar sağlayacaktır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net