IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Şubat 2014, 18:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Depresyonu doğal ilaçlarla yenin




Depresyon tedavisinde doğal ilaçların antidepresanlar kadar etkili olup olmadığı birçok insanın kafasını karıştırmıştır. Peki uzmanlar met konuya ne diyor?


Mayo Clinic'te yer alan HABERE Gore, ilaçlar doğal Tıbbi teşhis ve tedavinin yerini alamaz. Ancak, bazı coğ Click belirli Bitkiler ve takviyeler ilaçlar kadar imkb yarıyor. Depresyon Click doğal ilaçların Yardımcı olup olmadığını belirlemek Click birçok Araştırma yapılması gerektiğini belirten uzmanlar met ilaçların yan etkilerinin olabileceğini belirttiler. ISTE gelecek vaat eden 4 doğal Tedavi:

- St John's wort (Sarı kantaron): Yüzyıllardır Depresyon hazırsındır çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılıyor. Ayşe bitki, Amerika'da FDA tarafından Depresyon tedavisinde kullanılmak üzere onaylanmamıştır. Buna rağmen, Avrupa'da Popüler BİR Depresyon tedavisidir. Bitkinin belki Hafif ve Orta depresyonu Tedavi edebileceği açıklanıyor.

- Aynı: İhtisas Grubu Gıda takviyesi vücutta doğal olarak oluşan kimyasalın Sentetik formudur. Aynı, S-Adenosil Metiyonin'in kısaltılmış ismidir. Aynı şekilde Amerika'da FDA onaylamasa da Avrupa'da Depresyon tedavisinde reçeteli İlaç hazırsındır kullanılıyor.

- Omega 3 Yağ asitleri: Soğuk su balıklarında, bazı kuru yemişlerde ve bitkilerde bulunan met yağlar, muhtemel Depresyon tedavisinde ve bipolar bozukluğu olan halini dengeleyici olup olmadıkları araştırıldı Ruh insanlarda. Omega-3 Yağ asitleri aynı zamanda Sağlık Click birçok faydası oldugu görünüyor.

- Safran: Safran özünün Depresyon belirtilerini iyileştirebileceği belirtiliyor. Ancak, bitkinin met konuda faydasının olup olmadığını anlamak Click daha fazla Araştırma yapılması gerekiyor.

Uzmanlar met Tür Gıda takviyeleri kullanmayı düşünüyorsanız, tanınmış, güvenilir şirketlerin haplarını saten almanızı ve içinde ne olduğunu Mutlaka öğrenmenizi belirtiyorlar. Ayrıca, bazı bitkilerin ve Gıda takviyelerinin DİĞER Tıbbi ilaçlarla etkileşime girdiğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Ayşe nedenle, Depresyon 'Click met Tür takviyeler almadan bir kez doktorunuza sormalısınız.
Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
depresyonu, doğal, ilaçlarla, yenin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Depresyonu Hayalle Yenin Amelia Ruh Sağlığı 0 08 Şubat 2014 18:03
Düğün Stresini Yenin Liaaa Aile Evlilik ve Çocuklar 1 27 Şubat 2012 16:20
TV İzlerken Kanseri Yenin System Sağlık Köşesi 0 06 Ekim 2011 21:41
Stent sonrasi kan sulandirici ilaçlarla tedavinin süresi tartişmaya açiliyor Deinonychus Sağlık Köşesi 0 06 Ekim 2011 20:06
12 dakikada prostatınızı yenin Collettivo Sağlık Köşesi 0 06 Ekim 2008 01:54