IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
4Beğeni(ler)
  • 3 Post By Sara
  • 1 Post By MaVi_eSiNTi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Nisan 2022, 03:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ruh acıdığında: Aşk hastalığına karşı en iyi ipuçları






Aşk hastalığı, şimdiye kadarki en kötü duygulardan biridir. Aşk hastalığına karşı bu ipuçlarıyla, bir ayrılıktan sonra acıdan nasıl hızlı bir şekilde kurtulabileceğinizi anlatacağız.


AŞK HASTALIĞI: RUH ACIDIĞINDA

AYRILIKTAN SONRA: AŞK HASTALIĞININ DÖRT AŞAMASI

AŞK HASTALIĞINA KARŞI EN İYİ İPUÇLARI

Aşk Hastalığı: Ruh acıdığında


Her şey sadece güzeldi. İlişkilerinde Saskia, dokuzuncu bulutta yaşam boyunca süzüldü. Matematik öğretmeninin iğrenç alayları bile ruh halini bozamazdı. Ardından bir metin mesajı. Sadece beş kelime: "Artık istemiyorum Flo." Erkek arkadaşı ayrıldı ve ilişkiyi bitirdi. Saskia'nın pembe dünyası bu ayrılığın ardından yıkılır. Şimdi o hasta ve dünyadaki hiçbir hap ona yardım edemez. Saskia aşk hastalığına yakalanır...

Aşk hastalığı genellikle birdenbire ortaya çıkar
Bir çok şeye hazırlanabilirsiniz: sınavlar? Korkunç teyze ziyareti mi? Sorun yok! Ama kalp kırıklığı? Unut gitsin! Aşk hastalığı sizi her zaman aniden vurur. Ve: aşk hastalığı var olan en kötü duygulardan biridir.

Aslında, seni terk edenden nefret etmek istiyorsun - onu çirkin ve sıkıcı bul. Ne yazık ki, bu genellikle işe yaramaz. Ne de olsa, bir ayrılıktan sonra ona hala âşıksınız ve henüz kimse bir "aşk-kapama düğmesi" keşfetmedi.

Bu yüzden insanın ruhu çok acıyor ve insan ayaklarının altındaki yeri kaybediyormuş gibi hissediyor. Bir saniyeden diğerine artık hiçbir şey eğlenceli değil. Her şey biraz anlamsız geliyor. Aşk hastalığı kötü bir duygudur! Bir uluma, batma ve boğuşma hissi.

Ayrılıktan sonra: aşk hastalığının dört aşaması

Herkes aşk hastalığına farklı tepki verir. Bazıları çikolata dağlarını yerken, bazıları hiçbir şey yiyemez. Ayrıca, aşk hastalığı aşk hastalığı ile aynı şey değildir. Araştırmacılar dört farklı yas evresi olduğunu varsayıyorlar .

Gül renkli gözlükler kayboluyor

1. İlk aşk hastalığı evresinde bittiğini kabul etmek istemezsiniz. Bu aşamada, çoğu aşklarını geri kazanmaya çalışır. Mektup yazıyorlar, onu kısa mesajlarla bombalıyorlar veya onu aramaya devam ediyorlar. Ancak ayrılığı kabul etmek özellikle önemlidir. Kendinizi kandıramazsınız - bu ilk başta çok üzüleceğiniz anlamına gelse bile.

2.Kaybettiğin aşkın için ağlayabildiğin zaman, ikinci aşamaya, yas aşamasına geçmişsin demektir . Özellikle kötü çünkü gül renkli gözlükler aniden kayboluyor ve gerçekle yüzleşmek zorundasın. Sonuç: üzüntü, çaresizlik, öfke, depresyon ve çaresizlik hissi.

3.Ama: Bu da geçecek! Bir noktada gözyaşlarınız tükenecek. Üçüncü aşamaya hoş geldiniz! Aniden hayat yeniden eğlenceli hale gelir ve yavaş yavaş ilişkinizi işlemeye başlayabilirsiniz. Ancak dikkatli olun: üçüncü aşama zaman alır!

4.Ancak bu zamanı alırsanız, aşk hastalığının dördüncü aşamasına geçersiniz : kabul aşaması. Hazır olduğunuzda, sonunda eski sevgilinizi unutabilir ve yeni bir aşk aramaya başlayabilirsiniz

Bazıları ayrılıktan sonra aylarca aşklarını kemirirler

Ama ya ikinci aşamanın ortasında sıkışıp kalırsanız? Önce kötü haber: Bazı insanlar ayrılığın ardından aylarca aşk hastalıklarını kemirirler.

Aşk hastalığına karşı en iyi ipuçları

Şimdi iyi haber: Kalp ağrısından mümkün olduğunca çabuk kurtulmanıza yardımcı olacak birkaç ipucumuz var.

İpucu 1: Duygulara izin verin
Kulağa basit geliyor, ama çok önemli. duygularını serbest bırak İyi bir ağlamak, tüm kederi yutmaktan daha iyidir. Ve: sadece bir ayrılıktan sonra üzülmeye cesaret edenler sonunda kederi işleyebilir.

2. İpucu: Konuşun
En iyisi güvendiğin ve aşk hastalığını konuşabileceğin birini bulmak. Bu genellikle bir ayrılıktan sonra yardımcı olur!

3. İpucu: Bir günlük yazın]
Ayrılık ve endişeleriniz hakkında açıkça konuşabileceğiniz kimse yok mu? Duygularınızı bir günlükte saklamaya ne dersiniz? Üzücü düşünceler daireler çizerek devam ederse, onları yazmak ve düzenlemek yardımcı olur.

4. İpucu: Kalp ağrısından uzaklaşın!
Derin bir aşk hastalığına tutulduğunda, tek bir şey yardımcı olur: Dikkatin dağılması! Ağlayan yastıklarınızı unutun! Evlerin etrafında dolaşın. Arkadaşlarınızla buluşun veya daha da iyisi: spor yapın! Üzüntünüze rağmen sizin için iyi olan şeyleri bulmanız önemlidir.

İpucu 5: Kalp kırıcı müzik yok, lütfen
Hiçbir koşulda, bir ayrılıktan sonra size eski sevgilinizi hatırlatan müzikler dinlememelisiniz. Özlü baladlar bile CD rafının en uzak köşesine aittir! Şimdi ihtiyacın olan şey kendini iyi hissettiren müzik - toplu halde!

6. İpucu: Temizleyin
Eski sevgilinin tüm anılarını hayatından sil, yoksa yaralar yeniden açılmaya devam edecek. Yani: Eşyalarla birlikte çöpün üzerinde! Kendinizi önceki ilişkiden uzaklaştırmanın tek yolu budur.

Bu fırsatı odanızı temizlemeye başlamak için de kullanabilirsiniz. Kalbindeki kaostan bu şekilde kurtulamazsın. Ama er ya da geç, dış düzen aynı zamanda iç düzenin yeniden kurulmasına da yardımcı olur - ayrıca bir süreliğine aşk hastalığından uzaklaşırsınız.

7. İpucu: Liste
Kendinize ilişkiniz hakkında sizi her zaman rahatsız eden şeyi hatırlatın. Eminim mükemmel gitmeyen birçok şey düşünebilirsiniz.

8. İpucu: Ayık kalın
Alkolden uzak durun. Aşk hastalığıyla alkolle savaşmak aptalca bir fikir çünkü ertesi gün her şey çok daha kötü.

9. İpucu: Kendinizi şımartın
Kendine iyi bak! Heyecan verici bir kitap, bir parça çikolata, yeni bir CD ya da süslü yeni giysiler. Bu, hırpalanmış egonuz için iyidir ve birçok ayrılığın üstesinden gelmenize yardımcı olur.

10. İpucu: Bir sonraki ilişkiye acele etmeyin
Ancak kesinlikle yapmamanız gereken bir şey var: Bir ayrılıktan sonra bir sonraki ilişkiye acele edin! Aşk hastalığından muzdarip herkes, eski eşinden yola çıkarak yeni eşini seçme riskiyle karşı karşıyadır. Bu sadece diğer kişi için kötü olmakla kalmaz, size de bir faydası olmaz.

__________________
░░░░𝑉𝑎𝑧𝑔𝑒𝑐𝑡𝑖𝑚 𝑖𝑛𝑎𝑛░░░░
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 16 Nisan 2022, 03:25   #2
Çevrimdışı
My LiFe..My RuLeS..
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ruh acıdığında: Aşk hastalığına karşı en iyi ipuçları




Emeğine sağlık güzel paylasim

__________________
My SouL❤️
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
aşk hastalı, ipuçları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türk doktor tarihe geçti: Ölümcül çocuk hastalığına karşı kesin tedavi NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 07 Ocak 2021 19:19
Şeker Hastalığına Karşı Ispanak Ecrin Alternatif Tıp 0 17 Ekim 2014 15:21
Zayıflama hastalığına mı yakalandınız? aLya Ah Kadınlar 0 13 Ekim 2011 12:02
Kış sorunlarına karşı güzellik ipuçları YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 19 Eylül 2009 04:21