IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Şubat 2018, 21:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Embesil nedenleri belirtileri




Embesil - Intrauterin veya zihinsel gelişim yaşam bozukluğunun ilk yıllarında geliştirmek. Bu orta şiddette zeka geriliği gösterir. bilinçsiz içgüdüleri (cinsel karışıklık, overeating bağımlılığı) güçlendirilmesi, hafıza ile, sorunları - azgelişmişlik zeka dış belirtileri ile birlikte ilkel konuşma, az gelişmiş öğrenme yeteneği (25-50 IQ) gözlendi. sırayla Düşünme, ama oldukça ilkel. Küçük fikirli, önerilebilirlik ve özellikle yabancı bir ortamda, antisosyal davranış tezahür edebilir taklit arzusu. salaklar bağımsız yaşayamaz olurken, olası self-servis elemanları yetiştirmek. Tanı klinik tablo, entelektüel ve psikomotor gelişim değerlendirilmesine dayanmaktadır. Tedavi semptomatik tedavisi (nootropics, nöroleptikler, sedatifler, vb) içerir. Bu yeterli bir eğitim ile birlikte tıbbi izleme ve sürekli bakım gerektirir.

Nedenleri
imbecility. Semptomlar
imbecility. Tanı imbecility
Tedavi imbecility
Imbecile - işleme



embesil.
mental retardasyon), orta şiddet. Dışarıdan nedeniyle çocuğun doğum öncesi ya da doğum sonrası gelişim patolojik süreçlere zihinsel gelişiminde gözle görülür bir sapma. imbecility Ruh değişiklikler daha dile getirdi ve geriliği sırasında daha az bir ölçüde öğrenme. duygusal arka plan aptallığında daha çeşitlidir. Oldukça nadir embesil. Olgunlaşmamış ruh olan hastalar arasında hastaların oranı yaklaşık% 20'dir. 4 kişi 10000 yüksek önerilebilirlik ve kötü örnekleri taklit arzusu bozuklukları sürekli gözetim ihtiyacı olduğunu acı. Bir kez olumsuz koşullarda, hasta kayıp ve antisosyal davranabilir.

Down sendromu, Angelman sendromu, vs.). Embesil bulaşıcı hastalıkların (sifiliz, kızamıkçık, sitomegalovirüs, toksoplazmozis, vb) Ya da annenin ve çocuğun (kandaki bağışıklık baþarýsýzlýð&yacute
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yanaklı çatışma ile gelecekteki annesi acı sonra gelişebilir.

patolojik sürecin gelişmesine yol olarak zarar faktörü, Kimyasal maddeler (özellikle uyuşturucu ve alkol) ve aynı zamanda radyasyon çeşitli (X-ışını çalışmaları hamile sık) daha yüksek dozlar. Embesil bebek hamile iyot eksikliğine bağlı olabilir. Bu mikro element fetusun sinir sisteminin oluşumunda önemli bir role sahip olduğu. Yoksul, vitaminler fakir, makro ve mikro elementler beslenme, aynı zamanda hastalığa yakalanma riskini artırır.

Erken yaş imbecility şiddetli doğum asfiksi ve travma fetus için, alınan baş yaralanmaları ve çocukluk hastalıkları tetikleyebilir. Embesil geliştirir ve yetişkinlerle iletişim eksikliği. Genellikle işlevsiz ailelerinde gözlenen yetersiz beslenme (aynı iyot eksikliği) ile birleştiğinde bu faktör. imbecility gelişiminde sadece fiziksel sinir sistemi anormallikleri, aynı zamanda doğum (sosyal faktör) sonra zihinsel gelişim eksikliği bir rol oynamaktadır.

kusurlu ısırma, hidrolik veya microcephalic kafatası, kafatası kulakları belirgin bir gecikme).

Imbecile koordinasyon ve düşük hareketlilik kaybı eşliğinde. Hastaların ve açısal sertlik, yürüme ve garip hareketi sık sık alçalma. imkansız hassasiyet gerektiren küçük silah eylem. Hastalar sıklıkla oburluk ve cinsel karışıklık gösteren başta kendi ihtiyaçlarını odaklandık. Dış özensiz.

oldukça ilkel, genelleme Düşünme mevcut değildir. Ancak, bu tür hastalar sırayla düşünüyorum. son derece dar ufuklar, dikkat ve irade eksikliği, hafıza azgelişmişlik ile karakterize imbecility için. Bağımsız düşünme şablonları dışında eksik, hasta düşünce dersleri olduğunu. Onlar açık olan, ancak kendi yeteneklerini basit cümlelerle sınırlıdır. Kelime yetersiz: sadece 200-300 kelime. Aynı zamanda, hastalar şey açıklamasında yanlışlıklar önleyebilirsiniz. Öğrenme bu hastaların sakin tanıdık bir ortamda, zor olmasına rağmen hece ile temel matematik, okuma, hece öğretilebilir.

tekrarlama imbeciles ilkesine göre self-servis ve kolay iş operasyonlarının temel kurallarını (bulaşıkları yıkamak, iplik sarma oda temizliği, vb. D.), Ancak, kendi inisiyatifi, kolayca önerilebilir görünmüyor öğretilir.

Embesil kendi ihtiyaçlarını karşılamak için sınırlı (uyku, yemek, vs ). Birçok hasta iyi bir kulak göstermektedir. genellikle yabancı bir ortamda anti-sosyal davranışlar olur kaybolur. duygusal arka plan yaparken ahmaklık daha gelişmiştir. Aptallar çok onlara bakan kişilere bağlı ve ilgili onlar için iyi. Hastalar özellikle sıcak övgü, kınama onlara bir tepki verir cevap. Onlar, anne ve babası için güçlü bir sevgi (aşk) hissediyorum adıyla onları çağırdı, ama çoğu zaman kendi arkadaşları ve korkutmak insanlar bilmiyorum.

Embesil toplumda uyum sorunlarına neden olur. Bazı hastalar, diğer kişilerle karşılaştırıldığında bir karartıcı onların aşağılık hissediyorum. işe cazibe de problemlidir, salaklar sadece bilgisiz modelleri için onları utanç neden olan bir değişiklik çalışır. Agresif doğa ile aktif hastalar sıklıkla kendileri ve toplum eylemleri için tehlikeli gerçekleştirin. kaçmak için bir eğilim vardır.

zeka seviyesi. Bir röportajda, insan sevgi, okul performansı, konuşma ve sosyal uyum düzeyi araştırıldı.

fetus genetik imbecility taranması ile tespit edilir. beyin tomografisi ve beyin MRG: soruşturmanın enstrümantal yöntemlerinin nedenlerini belirlemek için bozuklukları kullanılabilir. Tomografik çalışma beyin (ince katmanları ile BT) ve onun yaralanma niteliğini belirlemek için bir tabaka görüntü sağlar. Damar hastalığı, serebral anjiyografi ve rheoencephalography (dokuların elektrik direnci araştırmak güvenli yöntemi) göre tespit edilir. Yukarıda tarif edilen yöntem ile aynı seviyede EEG (EEG), beyin aktivitesi fonksiyonel bozuklukları tespit, hem de bunları dinamik gözlem yol sağlar.

Erken şizofreni imbecility ayırt etmek gerekir, konjenital ve edinsel epileptik demans bazı formları, aynı zamanda zeka bir azalma eşlik etti. Bunu yapmak için, katılan nörolog danışma epileptologa, beyin cerrahı, psikiyatrist önerebilir.

Konuşma kusurları atanan danışmanlık uzmanları (vertebrologist, psikiyatrist, konuşma terapistleri, konuşma terapisti).

Önleme ve prognoz imbecility



Tahmin imbecility doğrudan demans ve erken tedavi derecesi ile ilişkilidir. zeka geriliği en aza indirmek için, erken evrelerde tespit kolay evre hastalık, ve doğru eğitim ve yeterli bakım toplumda hastanın adaptif kapasitesini artıracak. bu hastalar, bağımsız yaşam aciz olduklarından düzenli tıbbi izleme ve sürekli bakım gerektirir. Çocuklar özel bir program ya da özel okullarda evde imbecility ile öğretilmelidir.

Hastalığın birincil önleme fetal koruma ve hamile kadınlar, erken genetik (tarama) çalışma yürütmek için gebelik yatıyor. İkincil koruma zihinsel gelişim zamanında düzeltme ve adaptasyon ve rehabilitasyon faaliyetlerinin organizasyonu için patoloji erken tespitini içerir.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
embesil


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
şizofreni Nedir Tedavisi Nedenleri Belirtileri Tanı yoSun Ruh Sağlığı 7 19 Ekim 2017 19:48
Köpeklerde Stres Nedenleri ve Belirtileri xena Hayvanlar Alemi 0 11 Mayıs 2014 22:20
Yüz Kızarması Belirtileri Nedenleri Ve Tedavisi Liaaa Sağlık Köşesi 0 16 Mart 2012 12:25
Raşitizim Hastalığı - Raşitizm Belirtileri ve Nedenleri Nelerdir Liaaa Sağlık Köşesi 0 27 Şubat 2012 12:02
Düz Tabanlık Belirtileri Nedenleri Sebepleri Tedavisi Liaaa Sağlık Köşesi 0 11 Şubat 2012 13:59