IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sağlık Köşesi (https://www.ircforumlari.net/saglik-kosesi/)
-   -   Hangi Ruh Haline Hangi Şarkılar İyi Gelir (https://www.ircforumlari.net/saglik-kosesi/791079-hangi-ruh-haline-hangi-sarkilar-iyi-gelir.html)

Sanem 31 Mart 2018 01:04

Hangi Ruh Haline Hangi Şarkılar İyi Gelir
 
İnsan kendini bazen karamsar, bazen isyankar, bazen öfkeli, bazen de kararsız hisseder. Ya da efkarlı olduğumuz anlar, mutluluktan uçtuğumuz zamanlar, içimizde bir umut doğduğu günler vardır. Ve daha pek çok ruh hali…

İsyankar

Ruhunuzda bir isyan bayrağı açmışsınız, içinizde fırtınalar kopuyor. İşte bu ruh halini en iyi anlatan şarkı bize göre Hayko Cepkin’den “Sıkı Tutun”. Sesi açın ve Hayko’nun çığlıkları isyanınıza eşlik etsin!

Duygusal

Aşk acısı çekiyorsunuz ya da moraliniz bozuk… Belli ki bir şeyler yolunda gitmiyor. İşte bu ruh haline tercüman olan şarkı, “Sil Baştan”. Şebnem Ferah’ın bu şarkısı “Sil baştan başlamak gerek bazen, hayatı sıfırlamak, sil baştan sevmek gerek bazen, her şeyi unutmak” sözleriyle insanı duygusallığa sürükleyen durumdan çıkarıp harekete geçirme özelliğine de sahip.

Mutlu

Hayatınızda güzel giden bir şeyler oluyor ve kendinizi mutlu hissediyorsunuz ya da mutlu hissetmek istiyorsunuz. İşte size neşe katacak bir şarkı: “Ben Aptal mıyım?” Bu bir Nil Karaibrahimgil şarkısı. Tam bir “eller havaya” şarkısı!

Karamsar

Malum, mevsim yavaş yavaş kışa dönüyor. Bugünlerde çoğumuzda bir karamsarlık… Mor ve Ötesi de “Kış Geliyor” diyor bu ruh haline uygun.

Heyecanlı
Heyecanlısınız ve içinizdeki coşkuyu artırmaya ihtiyacınız var. İşte Manga’nın çıkış şarkısı: “Bir Kadın Çizeceksin.”
Ver coşkuyu Manga!

Öfkeli

Sizi kızdıran bir şeyler var, belki de bir sevgili. Kim bilir belki giden sevgilinin ardından bu öfkeniz… Bu ruh haline ilaç gibi gelen bir şarkı “Değmesin Ellerimiz”. Model grubunun bu çıkış şarkısı, bugüne dek kaç gönül yarasına merhem oldu dersiniz?

Kararsız

Kararsızlara karar verdiren bir şarkı “Olmalı mı Olmamalı mı?” Hayatta bir şeyler sizi arafta bırakıyorsa Bülent Ortaçgil’e kulak verin ve kararınızı kendinizden yana verin.

Umutlu

İçinizden kuşlar uçup gidiyor… İyi hissediyorsunuz ama duygusallığa da yatkınsınız. Dinlediğiniz şarkının yavaş ritmi de sizi karamsarlığa itemiyor. Öyleyse bu şarkının sözlerine kulak verin. Öylesine umut dolu ki… Ezginin Günlüğü, “Mutlu Aşk Vardır” diyor.

Efkarlı

Zakkum grubunun “Anason” şarkısı sizde de bir efkar dağıtma masasında dinlenecek şarkı izlenimi uyandırmıyor mu? “Her geçen yıl birer birer masadan eksiliyor dostlar” sözleriyle kadehleri tokuşturası gelmiyor mu insanın?

Enerjik

Gökçe’nin, “Gadjo Dilo” adlı filmdeki “Tutti Frutti” şarkısından esinlenerek yarattığı “Tuttu Fırlattı” şarkısı, insanın içindeki coşkuyu artıran müziğiyle enerjik şarkılar listesinin başında yer alıyor. Enerjiniz hep yüksek olsun!


alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net