IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Mayıs 2017, 18:44   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rüyada çiğ et yemek




Rüyada çiğ et yemek, rüya sahibinin bir haksızlık durumu içinde kaldığına ve birileri tarafından haksızlığa uğradığına delalet eder. Aynı zaman bu haksızlığın rüya sahibi tarafından da yapıldığına yorumlanabilir. Yahut haksızlık yapan bir kişiye eğer şahitlik yaptığınıza da rivayet edilebilir. Eğer bu durumda haksızlık yapan taraf siz oluyor iseniz bunun pişmanlığını yaşayacağına yorumlanır. Yapılan bu haksızlık için bir süre bu durumun etkisinden kurtulamayacağınıza ve üzüntü yaşayacağınıza yorumlanmaktadır.

Rüyada çiğ et yediğini gören kişi eğer başkaları tarafından bir haksızlığa uğramış ise bu haksızlığın ortaya çıkacağına ve kişilerin size yaptığı durumdan pişmanlık yaşayacaklarına rivayet edilir. Eğer büyük bir haksızlık içinde kalmış iseniz çok fazla zaman geçmeden gerçeğin ortaya çıkıp herkesin mutlu olacağına yorumlanır.

Rüyada kırmızı çiğ et yemek, bir kişinin veya birkaç kişinin sorumluğunu üstleneceğinize rivayet edilir. İstem dışı veya bilinçli olarak eğer sorumluluk almayı üstlenmiş iseniz bu hususta çok dikkatli olmanız gerekecektir. Kişilerin haklarını dikkatli şekilde korumanız en büyük vazifelerinizden biri olacaktır. Bu dönem zarfı içerisinde sizi stresli ve endişeli günler bekleyecektir. Ancak bu dönemi güzel bir şekilde geçireceğinize ve herkese aynı muameleyi edeceğinize yorumlanır.

Rüyada beyaz (tavuk eti) çiğ et yemek, rüya sahibinin huzurluk içinde olacağına ve endişeli olacağına yorumlanır. Ancak kişinin huzursuz olmasını gerektirecek bir durum yoktur. Şayet kişinin yapısı gereği huzursuz olduğu bu durumun biraz uzun süreceğine ve rahatlamasının zaman alacağına rivayet edilir.

Rüyada çiğ eti kesip yemek ise iftira ile kaşı karşıya kalacağınıza işaret eder. Sizin hakkınız da bazı asılsız iftiralar olacağına veya sinirlerinizin bozulmasına neden olacak bazı sözlerin ortaya çıkacağına işaret eder. Rüya sahibinin bu dönem içinde çok sakin olması gerekir.

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
rüyada çiğ et yemek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüyada Ciğer Yemek Amelia Rüya Tabirleri 0 25 Mayıs 2014 23:27
Rüyada et yemek yemek xena Rüya Tabirleri 0 13 Mayıs 2014 17:44
Rüyada zift yemek Violent Rüya Tabirleri 0 24 Mart 2014 20:14
Rüyada vişne yemek Violent Rüya Tabirleri 0 20 Mart 2014 20:20
Rüyada Helva Yemek Zen Rüya Tabirleri 0 04 Aralık 2012 22:25